Biljetter till Blondinbella Tour

Inspiration - Glädje - Mod - Entreprenörskap

Bloggerskan, entreprenören och föreläsaren Isabella ?Blondinbella? Löwengrip åker på en landsomfattande föreläsningsturné till 14 svenska orter och till Oslo i Norge.

Isabella driver framgångsrikt flera företag, däribland sin egen blogg med 500.000 återkommande läsare varje vecka. Under turnén kommer Isabella föreläsa om hur Du hittar modet, glädjen och inspirationen att våga tro på dig själv, dina idéer och lyckas som företagare och entreprenör.

Paneldebatt och frågestund.

Förutom en inspirerande föreläsning kommer du även att bjudas på ett samtal och dialog med Isabella och lokala företagare samt publikfrågor. Innan föreläsningen kan mingla och möta flera av Isabellas företag och produkter samt gästande utställare kopplade till företagande och entreprenörskap.

VIP-mingel med Isabella
Väljer du VIP biljett så kommer du att få möjlighet att delta i ett exklusivt mingel med Isabella efter föreläsningen samt möjlighet till boksignering. Då kommer du att kunna ställa just din fråga till Isabella och övriga deltagare. Alla får en goodiebag med spännande produkter, tips och överraskningar! OBS! Begränsat antal biljetter!

Blondinbella-tour produceras av SAJ Förmedlingsbyrå i samarbete med Företagarna.

Läs mer på:
www.blondinbellatour.se
www.saj.se

Tyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori