Biljetter till Borås Symfoniorkester

BORÅS SYMFONIORKESTER 2016-2017

Nu presenterar vi nästa spelår med ett varierat utbud av klassisk musik som vi hoppas ska tilltala såväl gamla som nya abonnenter. Vi vill till Er förmedla och tillsammans uppleva det unika som musik faktiskt är!

Vi inleder med ett gästspel! Marinens Musikkår, en orkester som funnits sedan 1600-talet, bjuder tillsammans med Per Tengstrand, vår svenske världspianist, på Griegs pianokonsert under ledning av vår chefsdirigent Joachim Gustafsson.

I vår ordinarie tisdagskonsert i september spelar Boråsbördige Jesper Svedberg, numera England, Dvoraks cellokonsert. Årets Weylerthska stipendier delas även ut vid detta tillfälle.

I november har vi kallat vår konsert ”Musik utan gränser”. Gilles Apap, spännande internationell violinist och dirigent tar oss med på en härlig musikalisk resa från Mozart och Bach till folkmusik från världens alla hörn.

I ”Resor över hav”, vår familjekonsert i februari, riktar vi oss till alla barn mellan 7–90 år! Där får Ni uppleva hur musik kan förmedla olika känslor, allt under ledning av Marie Arturén som presentatör och sångerska tillsammans med Kulturskolans kör. I den andra avdelningen blir det häftiga sydamerikanska rytmer.

Marskonserten, ”Tre x B”, bjuder på Bruckner, Beethovens 5:a och Brahms violinkonsert med den prisbelönte violinisten Christian Svarfvar.

Vi avslutar våren halvsceniskt med ”Opera Finalmente”, slutscener ur Otello, Tosca, Andrea Chenier, och Aida med världstenoren Mario Diaz och den för Boråspubliken kända sopranen Ann-Christine Larsson. I denna konsert har vi även fortsatt vårt samarbete med Högskolan för scen och musik i Göteborg med flera solister i birollerna.

ABONNEMANG OCH BILJETTER: Borås Turistbyrå, Sven Eriksonsplatsen 3, tel 033-35 70 90

Abonnemang: 1250:- Ordinarie biljettpris: 295:- Konsert söndag 5 febr: 195:-

Ungdomar under 18 år: Fri entré
18-26 år med studieleg: 150:-

Serviceavgift tillkommer.

Biljetter kan även köpas kontant på konsertdagen en timma före konserten vid entrén på Åhaga.

Rullstolsplats bokas på Borås Turistbyrå, tel 033-357090. 1 st ledsagare medföljer utan kostnad till person i behov av assistans.

Läs mer på: www.borassymfoniorkester.se

Tyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori