Biljetter till Dan i samtal

DAN I SAMTAL

25 augusti – Hemlig gäst under Parkteatern! (ej biljettupplägg)

29 september kl 18
Rösten som håller dig sällskap i P4 Västmanland under förmiddagarna med åsikter, och insikter kring aktuella frågor. Den mjuka dialekten är förrädisk; tungan är vass, lika bra att underhålla och provocera. När hon presenterar vardagens glädjeämnen och irritationsmoment smälter skånskan samman med det västmanländska landskapet. Möt Jonna Noblin!

27 oktober kl 18
Som liten pojke drömmer han om att bli lokförare. Efter gymnasiet flyttar han till Västerås och arbetar inom barn- och ungdomspsykiatrin. Som vuxen blir han skådespelare på film, teater och tv: i Lars Molins Tre kärlekar, som Ingmar Bergmans far i tv-serien Den goda viljan och som läkaren Johan Steen i tittarsuccén Skärgårdsdoktorn. Möt Samuel Fröler!

24 november kl 18
Den tidigare Köpingsbon är konstnär, regissör, debattör och kulturskribent. Hon har frilansat som kostymör för Nationalteatern, Tältprojektet och Dramaten och varit konstchef vid Kulturhuset Stadsteatern. År 2007 debuterar hon som dramatiker med Jag tänker på mig själv – även namnet på ett av hennes konstverk. Möt Marianne Lindberg de Geer!

Scen Lilla scen
Längd 1 timme och 30 minuter inkl paus
Pris 160 kr

3 evenemang med Dan i samtal 3 Evenemang

Evenemang i Sverige (3)