Biljetter till Inomhus Em I Friidrott

Inomhus-EM i friidrott 1-3 mars 2013, en friidrottsupplevelse utöver det vanliga. Allt under samma tak!

Den 1-3 mars 2013 står Göteborg värd för inomhus-EM i friidrott, ett mästerskap utöver det vanliga. Det smygstartar redan på torsdagkvällen med kulkval på EMtorget i Svenska Mässan, följt av tre spännande tävlingsdagar i Scandinavium, för friidrott är bäst live. En helt ny app för smartphones kommer att ge publiken aktuell information under tävlingarna. Som åskådare kommer du också riktigt nära de tävlande i och med att golvet höjs med drygt tre meter.

EM-torget inne på Svenska Mässan blir ett stort aktivitetsområde med ett späckat program. Här kommer man att kunna följa atleternas uppvärmning och komma riktigt nära prisutdelningarna men också kunna träffa friidrottens legendarer som Kajsa, Carro, Christian och Stefan Holm. En fest för hela familjen - allt under ett tak. Tävlingsdagarna i Scandinavium är uppdelade i förmiddags- och eftermiddagspass. Man får alltså två biljetter till fredag, lördag eller söndag som kostar från 395 kronor för vuxna, och 195 för barn. Till fredagen går det att köpa till bara för- eller eftermiddag för den som vill. Läs mer på goteborg2013.com

I biljetterna ingår: biljett till inomhus-EM i friidrott 2013 på Scandinavium och fri entré till EM-torget på Svenska Mässan (värde 100 kr). EM-torget är ett aktivitetsområde för hela familjen med prova-på-aktiviteter, scenunderhållning, prisceremonierna och kvalet i kultävlingarna. På EM-torget kan du dessutom se atleternas uppvärmning och träffa dem på nära håll i Public Mixed Zone.

Läs mer om inomhus-EM i friidrott på goteborg2013.com och följ oss på twitter.com/goteborg2013 och facebook.com/goteborg.2013Tyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori