Biljetter till Kraken På Kroken

Per Umaerus, Henrik Wallgren och Martina Jakobsson är tillbaka på Brännö Varv med den nyskrivna hisnande sommarshowen Kraken på kroken.

Efter de populära uppsättningarna Sköna skjut i skärgården, Kyss mig shejk och Som varje annan dag blir det nu åter sommarteater på Brännö Varv. Lördagen 1 juli är det urpremiär för Kraken på kroken, en musikalisk sommarföreställning för hela familjen. En osannolik historia om när klåparna Hyvel-Bengt och Jonny Dyckert råkar fånga ett havsmonster i Asperö sund. Showen är en kärleksförklaring till havet och kan ses av alla från fem år och uppåt. Efter många och långa turnéer med Hyvel-Bengt och Jonny Dyckert är de två figurerna tillbaka på Brännö tillsammans med ett femton meter stort havsmonster som spelas av Martina Jakobsson.
- Inspirationen till pjäsen fick jag under min senaste långsegling mellan Norge och New Foundland, säger Henrik, vem vet vad som döljer sig i havsdjupen? Många forskare säger att vi vet mer om månen och Mars än om livet i havet.
- Det är som en blandning av Jules Verne och Nationalteatern, säger Per, musikaliskt liknar det Pink Floyd och Beatles. Stort och mäktigt, precis som havet.
- Det är en rolig utmaning att spela havsmonster, säger Martina, det är åtta långa armar att hålla reda på.

Under juli 2017 spelas Kraken på kroken på Brännö Varv, sedan är det dags för turné på simhallar runt om i Sverige.

Tyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori