Biljetter till Monster Jam

Monster Jams fartfyllda världsturné är tillbaka. Imponeras av en storslagen motorfest för hela familjen. Upplev förstklassig förarteknik i en spektakulär tävling och uppgörelse mellan riktigt stora monstertruckar. Monster Jam - en fullspäckad show för familjer som gillar fart, race, hopp och freestyle utöver det vanliga!

Efter förra årets succé utökas deltävlingarna i Sverige och världsturnén gör comeback i både Göteborg och Stockholm. Först ut är Ullevi 17 september följt av Friends Arena 12 november. Förväntningarna är höga – vilken arena kommer att göra mest ljud ifrån sig? Det är dags för Monster Jam 2016 och Battle Of The Cities.

Se Monster Jams vassa förare göra upp live i kampen om vem som är starkast, snabbast och intar prispallen som värdig vinnare i en föreställning som inte lämnar någon oberörd. Kom riktigt nära truckarna och dina favoritförare på Pit Party* innan showen mellan 11.00 och 13.00. På den specialbyggda tävlingsbanan av jord får du chansen att röra dig fritt och spana in monstertruckarna, samla autografer och fotografera så mycket du vill.

*Observera att Pit Pass till Pit Party enbart kan köpas i samband med köp av showbiljett. Pit Pass kan inte läggas till i efterhand.

De allra coolaste truckarna är med i årets truckline. Grave Digger, Max-D och El Toro Loco tillsammans med nio andra. Men vem kommer att stå som ensam vinnare efter juryns poängutdelning? Missa inte när kampen mellan giganterna avgörs. Välkommen på en garanterat fartfylld upplevelse för hela familjen!

8 evenemang med Monster Jam 8 Evenemang

Evenemang i Sverige (1)

Internationella evenemang Internationella (7)