Biljetter till Spring Wine & Spirits Dryckesprovning

Varmt välkommen till Spring Wine & Spirits sortimentsprovning på Kägelbanan, Mosebacke 9:e September!

Detta är en unik möjlighet till att pröva hela Spring's sortiment och gå på exklusiva dryckesklasser. Dessutom kommer världserkända vin- och spritproducenter att vara på plats.

I priset ingår vinprovning av hundratals viner med tillhörande delikatesser, med recept hämtade från föreningen Årets Kock. Dessutom ingår lån av provningsglas samt provningsprotokoll och penna.

Väl mött!

Om Spring Wine & Spirits:

Spring Wine & Spirits AB importerar, säljer och marknadsför vin och sprit. Företaget blev utnämnt till Årets Importör 2014 av tidningen Allt om Vin. Spring Wine & Spirits har 30 medarbetare och är ett helägt dotterbolag till Spendrups Bryggeri AB. Sedan starten 1995 har Spring Wine & Spirits vuxit till att bli en ledande distributör av vin till Sveriges restaurangmarknad och är leverantör av ett brett sortiment till Systembolaget.

Spring Wine & Spirits representerar ett 100-tal vin- och spritproducenter på den svenska marknaden. De största varumärkena i portföljen är bland annat Cantina Zaccagnini, E & J Gallo Winery, Barefoot Wines, Codorníu, Trapiche, Ogier, Laroche, Boschendal, El Coto, Cono Sur, Peter Lehmann, Frescobaldi, McPherson och Plantation Rum.

Tyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori