Biljetter till The Bootleg Beatles

The Bootleg Beatles, Englands främsta Beatles grupp presenterar: Konserten som skall markera femtioårsdagen av det mest inflytelserika albumet genom tiderna, ”Sgt Pepper Lonely Hearts Club Band”. Showen kommer erbjuda en oöverträffad tillbakablick på ett mästerverk vars inflytande och styrka, 5 decennier senare, fortfarande inte har minskat. Showen firar det som Rollin Stone Magazine påstår var ”Det största albumet genom tiderna”.

”Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band”- det berömda albumet från 1967, var en fusion av allt som gjorde The Beatles stora och betraktas som en milstolpe i musikhistorien. Musiken på albumet var nyskapande och innovativ på ett sätt som popvärlden inte hört tidigare.

Alla de klassiska låtarna, ”Get Back”, ”Penny Lane” ,”All You Need Is Love”, ”Yellow Submarine”, ”When I´m Sixty Four”, ”Strawberry Fields Forever”, ”Hey Jude” och många många fler.

The Bootleg Beatles bemästrar konsten att på bråkdels sekund hoppa ur roll och påminna oss om att vi är i nuet. De känner sina Beatles in i minsta detalj, deras musikaliska förmåga, kroppsspråk och intelligenta skämt är i en klass för sig. Du kommer få en oförglömlig kväll. Eller som det heter på Sgt. Pepper: ”A splendid time is guarenteed for all”

13 evenemang med The Bootleg Beatles 13 Evenemang

Evenemang i Sverige (1)

Internationella evenemang Internationella (12)

  • 25 jan 2018 tor 20:00
  • The Bootleg Beatles in concert with the Pepperland Sinfonia

    tor 20:00
  • Försäljningsstart: söndag, 17-08-27 12:00
    Mer info Länkning till intern partner