Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Children of Bodom

30 mar
2017
tor
19:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 16-12-14 10:00
Avslutas torsdag, 17-03-30 19:00

Reservationsperiod:
Startar onsdag, 16-12-14 10:00
Avslutas torsdag, 17-03-30 14:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

KB West presenterar:
Children of Bodom
Support: Forever Still + Oni
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Torsdag 30 mars 2017 kl 19.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Ungefärliga tider för kvällen:
ONI på scen c:a 19.30
Forever Still på scen c:a 20.15
Children of Bodom på scen c:a 21.30

Hyvä Suomi! Om det är något finnarna kan (förutom bastubad och hockey) så är det metal. En av de starkast lysande stjärnorna på den finska metalhimlen är det ikoniska death metal-bandet från Esbo: Children Of Bodom! Kvartetten firar nästa år 20-årsjubiléet av debutalbumet "Something Wild" - och kommer att bjuda på unika konserter runt om i Europa med både gammalt och nytt.

Bandet bildades redan 1993 av gitarristen Alexi ”Wildchild” Laiho och trummisen Jaska Raatikainen, under namnet Inearthed. Efter demosläpp kom debutalbumet ”Something Wild” 1997 men det var det tredje albumet ”Follow the Reaper” från 2000 som blev bandets riktiga genombrott och den första av Children of Bodoms skivor som sålde guld i Finland. Idag är bandet en av de bäst säljande artisterna i Finlands historia.

Att bandet är en av Finlands stoltheter råder det ingen tvekan om. Men Laiho själv tycker inte att det finns ett "finskt sound" att prata om, han säger:
"Personally I don’t think there’s a Finnish sound. People talk about the old school black metal thing from Norway or the Gothenburg sound, which both exist on some level, but in Finland there are so many different bands that sound nothing like each other. If anything, I think the Finnish thing in Children of Bodom would be an attitude, where it’s perhaps angry and blunt, but with a dose of dark humor.”

Vi ser fram emot att ta del av COBs sound, vare sig det känns finskt eller inte, i Göteborg till våren! En global angelägenhet från grannlandet - på svensk mark - som dessutom firar sitt 20-åriga debutalbum. Får ej missas!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    360.00 SEK

    (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 15

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.