Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Gojira

11 jul
2017
tis
19:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar måndag, 17-03-06 09:00
Avslutas tisdag, 17-07-11 19:00

Reservationsperiod:
Startar måndag, 17-03-06 09:00
Avslutas tisdag, 17-07-11 14:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Live Nation presenterar:
Gojira + support
Pustervik - Stora Klubben
Tisdag 11 juli 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Störst i Europa. Det är svårt att säga vilket metalband som är det. Men Gojira är definitivt ett av namnen som ofta nämns. Frankrikes metalgiganter har miljontals streams/views och minst lika många fans. Och självklart en hel sjö av priser och nomineringar - där "Best Metal Performance" och "Best Rock Album" på årets amerikanska Grammy Awards är de senaste fjädrarna i metalhatten.

På tisdag står bandet på Münchenbryggeriets scen i Stockholm och nu kan vi meddela att Göteborg också får ett besök av Gojira! 11 juli är datumet och Pustervik är platsen.

Bandet som består av bröderna Joe och Mario Duplantier, Christian Andreu och Jean-Michael Labadie släppte debutplattan "Terra Incognita" 2001 och en hel metalvärld omfamnade fransmännen för deras lysande technical death metal. Under åren därpå slet alla för att få en del av Gojira. Turnéer avlöste varandra ständigt, tillsammans med storheter som Children of Bodom, Trivium, Machine Head, Annhilator, Lamb of God, Behemoth och Metallica.

Senaste albumet Magma har fått lysande recensioner och flertalet priser. Det är, utan tvekan, ett av bandets hittills bästa album! Skivan fick en fullpottare (5/5) av The Guardian och Dom Lawson skrev:
"Magma is the kind of album that metalheads would love non-believers to check out, if only because it confounds all the usual stereotypes about the genre being unimaginative and dumb."

Vi håller med. Fortsätt att lyssna på Magma - och peppa inför konserten i Göteborg den 11 juli!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 10
  • Ordinarie

    400.00 SEK

    (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.