Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

The Tarantula Waltz + Black River Delta

20 maj
2017
lör
21:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar tisdag, 17-03-28 10:00
Avslutas lördag, 17-05-20 21:00

Reservationsperiod:
Startar tisdag, 17-03-28 10:00
Avslutas lördag, 17-05-20 10:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Woody West Lördagsklubb! presenterar:
The Tarantula Waltz + Black River Delta
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Lördag 20 maj 2017 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

THE TARANTULA WALTZ
Markus Svensson, personen bakom namnet The Tarantula Waltz, har precis avslutat sin tredje Europaturné med The Tallest man on Earth och kommer i början av nästa år med ett nytt album!

Det nya materialet är experimenterande och luftigt nytänkande med oväntade samplingar och texter som belyser samtidens osmickrande sidor, men som ändå genomgående har en positiv, framåtskridande och hoppfull underton.

På Blue As In Bliss har jag använt andra färger och klanger än tidigare och jag har också velat utmana mig själv att känna mig obekväm. Detta har varit en stark drivkraft i den kreativa processen med albumet - Markus Svensson

Och Blue As in Bliss känns onekligen som ett steg i ny spännande riktning.

Senaste EP, Lynx, producerades av Kristian Mattsson (The Tallest Man On Earth) i hans hemmastudio i skogarna i Dalarna och lovordades av recensenterna.

The Tarantula Waltz har turnerat nästan oavbrutet i åratal och delat scen med akter som First Aid Kit, Damien Jurado och Iron & Wine.

Dessutom blev han förra året personligt utvald att öppna för The War On Drugs Europaturné som idag är ett av indievärldens mest internationellt kända namn.

Han har uppmärksammats som “Best of What’s Next” av Paste Magazine och han har även lovordats av Brooklyn Vegan, Uncut, The Line of Best Fit och Clash Magazine.

Den senaste i raden av stora amerikanska bloggar som hypat The Tarantula Waltz är bloggjätten Consequence of sound som efter att ha fått höra några låtar från nya skivan spår att 2017 blir Tarantula Waltz år

Blue As In Bliss släpps fysiskt och digitalt i februari 2016 via skivbolaget Woah Dad!

”Blue As In Bliss är en explosion av känslor och färger” - Jan Gradvall, DI WEEKEND 4/5

”En storartad upplevelse” - Sonic 8/10

”Om Håkan söker sällskap på sin Rullande Åska-turné ska han ta med The Tarantula Waltz” - GP 4/5

”En grym platta” - GAFFA 5/6

BLACK RIVER DELTA
Rått, brutalt och bluesigt. Så låter Black River Delta. Tre vänner norrifrån som packade sina gitarrer och drog söderut. Inspirerade av av tidig blues som Robert Johnson, den kompromisslösa stilen hos R.L. Burnside och moderna varianter som Gary Clark Jr, Black Rebel Motorcycle Club och The Dead Weather låste de in sig i studion. ”Follow You Down” blev bandets första singel och turneér i Sverige, Danmark och Kanda följde innan de drog sig tillbaka norröver, för att spela in sin debut i en trästuga ute i skogen.
Debuten ”Devil on the Loose” är så smutsig, rå, naken och ärlig som destilerade traditionen blues kan bli. Framförd av en trio som för längesedan förlorat sina själar rock’n’rollens storhetstid.

Woody West Facebook
www.woodywest.com

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    120.00 SEK

    (inkl. 20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.