Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Bror Gunnar Jansson

27 maj
2017
lör
19:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 17-04-13 10:00
Avslutas lördag, 17-05-27 19:00

Reservationsperiod:
Startar torsdag, 17-04-13 10:00
Avslutas lördag, 17-05-27 10:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Woody West presenterar:
Bror Gunnar Jansson
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Lördag 27 maj 2017 kl 19.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år

RELEASEFEST FÖR AND THE GREAT UNKNOWN PART II
Multi-instrumentalisten, en-persons-orkestern, Bror Gunnar Jansson (sång, gitarrer, trummor, slagverk, saxofon m.m.) släppte tidigare i år EPn "AND THE GREAT UNKNOWN PART I" och nu i maj följs den upp av fullängdsalbumet PART II. Detta behöver såklart firas med en rejäl fest och konsert på Pustervik lördagen 27 maj.

Musiken är mörk och suggestiv, rå och vacker. Southern gothic, blues och svenskt vemod möts i historier om mördare och vanligt folk. ATGU är inspelad och producerad av Filip Leyman (Anna von Hausswolff, Tempel m.m.) och Christoffer Johansson (som bl.a. producerat Bror Gunnars tidigare album). Gaffa skriver om Part I: ""Ett levande album med starka rötter." "...en beundransvärd inlevelseförmåga och kreativitet.".

I samband med släppen under 2017 har redan fler än 50 konserter spikats på releaseturnén i Skandinavien, Frankrike, Belgien, Nederländerna mfl och i mars gjordes även en nordamerikansk premiär i Kanada med tre spelningar.

Janssons tidigare släpp har rönt stora framgångar, inte minst i Frankrike. Totalt har över 11 000 fysiska albums sålts, 1,5 miljoner streams, utvald till programmet Album de la Semaine (veckans skiva) i Canal+, prisad i de största tidningarna (Telerama, Elle, Rolling Stone m.fl.) och omnämd som ”The revelation of the year.” i Les Inrockuptibles.

”Jag är stum av beundran inför Bror Gunnar Jansson och hans skiva. Så pass att jag inte lyckas få alla lovord på pränt. Det här hör nämligen till det bästa jag någonsin hört. Jag lyfter på hatten och önskar Jansson all lycka och välgång. Fast det gör jag mest av egoistiska skäl eftersom jag vill ha fler skivor av honom. Och det genast!”
Daniel Gustavsson, Lira Musikmagasin i recension av Moan Snake Moan

www.woodywest.com
Woody West Facebook

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    180.00 SEK

    (inkl. 20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.