Svenska | Engelska

Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Paramore

07 jul
2017
fre
19:30

Åldersgräns 13+

Djurgårdsslätten 43-45 STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 17-04-28 10:00
Avslutas fredag, 17-07-07 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning


Paramore är Tennessee-bandet med superhits som ”Ain’t It Fun”, ”Misery Business” och ”Still Into You”. Medgrundaren och trummisen Zac Farro har anslutit till bandet igen och trion är komplett: med Hayley Williams som sångerska och Taylor York på gitarr. Den 12 maj släpps bandets femte album ”After Laughter” och i sommar ser vi fram emot att bandet intar Cirkus: fredag 7 juli!

Biljetterna släpps fredag 28 april kl. 09.00 via LiveNation.se

Ända sedan debutalbumet ”All We Know Is Falling” från 2005 har bandet skördat framgångar och turnerat över hela världen. Priser och utmärkelser har regnat över bandet i form av Grammy Awards, Kerrang! Awards, MTV Europe Music Awards, NME Awards, People’s Choice Awards och Teen Choice Awards för att nämna några - för att inte nämna nomineringar i minst lika många galor genom åren.

Med en mix av alternative rock, pop punk, pop rock, emo pop och power pop har Paramore skapat ett lika unikt och framgångsrikt sound som en stark fanskara. De tre medlemmarna har nått nästan ikonstatus - med fanklubbssektioner spridda över hela världen.

Och vi kan glädja alla svenska Paramore-fans med att Paramores nya singel och video ”Hard Times” släpptes precis NU - och du kan se den HÄR!

Ladda upp med videon. Peppa inför albumsläpp. Och framför allt: var redo vid biljettsläpp den 28 april! Ses på Cirkus i sommar!

Max antal biljetter: 10
 • Ståplats

  485.00 SEK

  (inkl. 35.00 SEK avgift)

 • Loger

  485.00 SEK

  (inkl. 35.00 SEK avgift)

 • Nedre mittläktare

  485.00 SEK

  (inkl. 35.00 SEK avgift)

 • Övre mittläktare samt sidoläktare

  425.00 SEK

  (inkl. 30.00 SEK avgift)

 • Delvis skymd sikt

  355.00 SEK

  (inkl. 30.00 SEK avgift)

 • Sidosikt

  355.00 SEK

  (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Skandiascenen, Cirkus

Välkomna till nya Skandiascenen på Cirkus!

Genom ett samarbete med Sparbolaget Skandia kommer den nya byggnaden att kunna utnyttjas av etablerade artister och shower men även av de som idag saknar men förtjänar en egen scen.

– Vår scen kommer att ge oss på Skandia möjligheten att erbjuda våra kunder fantastiska upplevelser och evenemang. Men den kommer även att ge oss möjligheten att fortsätta vårt långsiktiga arbete för att påverka morgondagens samhälle i en hållbar riktning. Det finns många projekt och människor som förtjänar en scen som idag saknas, inte minst inom vår satsning på barn och unga genom Idéer för livet. Vi skall se till att Skandiascenen ger dessa projekt och människor en chans att uppmärksammas, synas och utvecklas, säger Malin Pellborn, Chef Varumärke & Marknad på Skandia.
– I sparbolaget Skandia har vi funnit en långsiktig partner som med sitt samhällsengagemang kommer att komplettera oss mycket bra. Vi har båda en lång historia men vill ständigt utvecklas. Skandiascenen är ett bra exempel på när gammalt möter nytt - den moderna byggnaden i sig men även planerna på att upplåta scenen till nya talanger, säger Peter "Palle" Gustavsson, vd för Cirkus.

Mat & Dryck

Cirkus Barer & Restaurang är alltid öppet i anslutning till att vi har föreställningar.

Bordsbokning online på cirkus.se eller via 08-587 987 50.

Handikappanpassning

Vi har platser inne i salongen som är avsedda för rullstolar, dessa är dock begränsade. Det är viktigt att du uppger vid bokning att du vill boka en sådan. En ledsagare får följa med gratis på samma biljett.
Bokning av rullstolsplats sker via Cirkus Biljettkassa 08-660 10 20 alternativt Ticnet callcenter 077-170 70 70.

Rullstolsanpassad toalett finns i anslutning till garderoberna.

Kommunikationer & parkering

Buss: Buss nr 67 från Östermalm, t ex Karlaplan (tidigare buss 44).
Spårvagn: Linje 7 avgår från Kungsträdgården alt Nybroplan mot Skansen/Waldemars udde, se tidtabell.
Färja: Tag Djurgårdsfärjan från Slussen till Gröna Lund och ta en promenad upp till Cirkus.

För mer information och reseplanerare, se www.sl.se.

Angående biltrafik på Djurgården:
Djurgården stängs av i samband med vissa evenemang som till exempel Allsång på Skansen, julmarknaden på Skansen, Nationaldagen samt vid större arrangemang på Gröna Lund. Det är Stockholm Parkering AB som har hand om bommen, färdtillstånd och allt annat som rör avstängningen. Stockholm Parkering AB sköter även i stort sett all parkering på Djurgården.

Utanför Cirkus Restaurang finns en parkering med c:a 30 platser, det finns även ett parkeringsgarage med c:a 100 parkeringsplatser under hotell Hasselbacken intill. Under vinterhalvåret kan man också parkera på Gröna Lunds stora parkering, precis intill vattnet.
Vänligen notera att det kan finnas restriktioner för biltrafik på Djurgården.