Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Martin Stenmarck - Syskonkärlek

06 okt
2017
fre
19:30

Karlaplan 4 114 60 STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 17-04-21 10:00
Avslutas fredag, 17-10-06 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

”Syskonkärlek – räkna med bråk”
Hej. Jag heter Martin. Jag är Randis lillebror men Davids storebror. Och så är jag storebror till Emelie, Axel, Mio. Och Elin, Johannes och Linn och Benjamin, Olle och Josef. Vår mamma hette Linda.


Martin Stenmarck har som artist stått på de största scenerna genom åren. När han nu tar klivet in på teaterscenen är det tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist som regisserat och skrivit manus ihop med Martin och vi bjuds på en kväll med mycket musik varvat med smärtan, längtan samt glädjen i att vara uppväxt i en osedvanligt stor familj.

Artisten Martin Stenmarck har fått frågor om sin stora familj under hela sin karriär och har alltid ansträngt sig för att hitta på roliga svar på hur de är att leva med elva syskon. Men med en mamma som var en riktig hjältinna men också slav under sina impulser berättar Martin öppenhjärtigt om hur det är att växa upp som ”Familjen Annorlunda” med ständigt nya adresser, ständigt nya pappor och ständigt nya små syskonbarn. Det här är berättelsen om hur det är att åka släde efter en skenande häst..

Arrangör: Lifeline
Längd: 90 minuter ej paus

Max antal biljetter: 15
 • Parkett

  565.00 SEK

  (inkl. 40.00 SEK avgift)

 • Balkong rad 1

  460.00 SEK

  (inkl. 35.00 SEK avgift)

 • Balkong

  460.00 SEK

  (inkl. 35.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.