Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

And Then...Och Sen

07 maj
2017
sön
14:00

Vaksala Torg 1 753 75 UPPSALA

Försäljningsperiod:
Startar tisdag, 16-11-29 10:00
Avslutas söndag, 17-05-07 14:00

Reservationsperiod:
Startar tisdag, 16-11-29 10:00
Avslutas lördag, 17-05-06 15:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

And Then... Och sen är dans och mjuk cirkus i en abstrakt och polyfon sagovärld. Här möts fyra figurer för att berätta och presentera saker och händelser på alldeles olika sätt. I rummet rullas objekt, saker flyttas och byter perspektiv i dans, tal, sång. Någon berättar om bin som dansar balett. Någon annan om fingerfärdiga motsatser och barocka djurfinurligheter. Här har något hänt. Vem talar sanningen?

Tillsammans med publiken läggs ett pussel, saker berättas, rummet formas om och relationer skapas. Är detta en början? Eller börjar vi om? And then... handlar om att lämna den lilla världen och hitta sanningen. Om att växa upp där vardag och mystik läggs i ett suggestivt pussel. En lekfull skattjakt blir en finurlig gåta.

Föreställningen är inspirerad av forskningen kring neurodiversitet som utgår från alltings lika värde; det animerade rummet, platsens ande, ljud som rörelse och kroppar som en kör. Att vara i en värld där vi inte kan sortera ut det enstaka där allt har lika värde. Hur är det att vara i den världen?

Om gruppen
Claire Parsons Co gör innovativ scenkonst inspirerad av konstnärliga strömningar, däribland Fluxus och modernism i experimentellt lekfulla och poetiska föreställningar. Sedan 2006 är visionen högkonstnärlig scenkonst för i huvudsak ung publik i föreställningar som bjuder in till delaktighet, skapar komik och väcker känslor och stämningar. Claire Parsons Co är ett fritt scenkonstkompani baserat i Sverige som turnerar i Sverige och internationellt. 2015 fick Claire Parsons Svenska Teaterkritikers Danspris för sin förnyelse av scenkonst för barn och unga.

Presscitat och publikröster
”And Then... Och Sen” är de tappade röda trådarnas dans - en charmig föreställning där verkligheten inte låter sig sorteras utan glider över i fantasins mångfald." / SvD

"Såg föreställningen i morse, som spelades för två särskolor. Helt fantastiskt. Lycklig!!
Det var såååå rätt för dem. Klockrent.?Och jag är alldeles uppfylld! Har ju sett den förut, men den bara växer och den var underbar redan från början."
/Annette Taranto, Dansproducent, Scenkonst Sörmland

Koreografi Claire Parsons
Medverkande Emelie Garmén/Elin Hallgren, Mira Björkman/Rita Lemivaara/Linn Ragnarsson,
Viktor Gyllenberg, André Kaliff
Scenografi Anna Nyberg
Mask Gunilla Pettersson
Kostym Bitte Palm
Musikarrangemang och originalmusik Mikael Svanevik
Ljus Olof Carlsson

Trailer - https://vimeo.com/138963585
Video - https://vimeo.com/137356319

Familjeföreställning (rek. 5-12 år)
Konsertlängd: Ca 45 min
Paus: Nej

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med Kultur och Bildning, Region Uppsala

www.ukk.se

Max antal biljetter: 12
  • Parkett

    63.00-80.00 SEK

    (inkl. 10.00 SEK avgift)

  • Rullstol

    63.00-80.00 SEK

    (inkl. 10.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Uppsala Konsert & Kongress

Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14 600 kvadratmeter stort - det nya konsert- och kongresshuset står öppet och inbjudande i centrala Uppsala.
Den danska arkitektfirman Henning Larsen Tegnestue, som bland annat ritat operahuset i Köpenhamn, har utformat detta storslagna och arkitektoniskt utmanande byggnadsverk.
Uppsala Konsert & Kongress har fyra salar för konserter och kongresser med plats för 150 till 1141 personer: Stora salen, Sal B, Sal C samt Sal D.

Biljettkassan i Uppsala Konsert & Kongress är Ticnet-ombud. Vi säljer biljetter till konserter, shower, teaterföreställningar, idrottsevenemang etc över hela landet.
Bokade biljetter till Uppsala Konsert & Kongress kan hämtas ut hos Ticnetombud.

TicnetOmbud

Adress:
Postadress: 753 75 Uppsala
Besöksadress: Vaksala Torg 1, Uppsala

Telefon: 018-727 90 00
E-post: info@ukk.se
Webbplats: www.ukk.se

Ordinarie öppettider biljettkassa:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 10-15
Samt 1,5 timme före konsert

För aktuell information, se www.ukk.se/Valkommen/Oppettider

Handikappresurser
Fyra rullstolsplatser + fyra medföljare. För bokning av rullstolsplatser, vänligen kontakta Uppsala Konsert & Kongress biljettkassa, telefon 018-727 90 00.