Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Anthrax + Special Guest: The Raven Age

04 mar
2017
lör
20:00

Åldersgräns 20+

Berzelii Park STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 16-11-18 10:00
Avslutas lördag, 17-03-04 20:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Anthrax klassiska album "Among The Living" fyller 30 år - firas med tre konserter i Sverige!

Anthrax betydelse för metalscenen i allmänhet och thrash metal i synnerhet har varit enorm. Som en av "The Big Four" (tillsammans med Metallica, Megadeth och Slayer) revolutionerade man sin genre och blev ett av världens största metalband. Albumet "Among The Living" från 1987 är en av bandets - och musikhistoriens - viktigaste släpp. Nästa år fyller skivan 30 år och det ska firas! Bandet kommer till Europa där de spelar albumet i sin helhet - och flera andra Anthrax-klassiker. New York-bandet gör tre stopp i Sverige: 27 februari på Pustervik i Göteborg, 3 mars på House of Metal Festival i Umeå och 4 mars på Berns i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 18 november kl. 10.00 via LiveNation.se!


Man kan inte säga "thrash metal" utan att i nästa andetag nämna Anthrax. Det legendariska bandet var tillsammans med Metallica, Megadeth och Slayer ryggraden i evolutionen av genren under 80-talet. Från debuten "Fistful Of Metal" 1984 hela vägen fram till senaste släppet "For All Kings" från februari i år - så har Anthrax varit dominanta på scenen.

Men det är med albumet "Among The Living" från 1987 som bandet verkligen slog igenom. Skivan togs emot med öppna armar av en global publik och anses än idag vara en av de absolut viktigaste släppen i metalvärlden. Med låtar som "I Am The Law", "Indians" och "Caught In A Mosh" kan man inte säga annat än att den guldsäljande skivan är en modern klassiker.

2017 kommer det ikoniska bandet till Sverige. Joey Belladonna på sång, Frank Bello på bas, Charlie Benante på trummor, Jonathan Donais på lead guitar och Scott Ian på rhythm guitar. Vi vågar garantera att Anthrax kommer att leverera tre episka kvällar på svensk mark 2017!


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 380 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.

Show ca kl 20.00
Insläpp kl 19.00

Åldersgräns: 20 år

Arrangör: www.livenation.se

Max antal biljetter: 10
  • Ståplats

    410.00 SEK

    (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Övrig info

Åldersgräns
Åldersgränsen är 18 år eller 20 år, se info på respektive event

Uthämtning på plats
Ingen uthämtning på arenan. Alla biljetter ska hämtas ut innan konserten på Ticktemaster Ombud.

Rullstol
Bokas via Ticketmaster´s contactcenter på 077-170 70 70

Paraplyinfo
Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 10