Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Ari Riabacke: Att våga är att vinna – i livet och på jobbet

29 mar
2017
ons
17:30

. . NORRKÖPING

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 17-02-10 10:00
Avslutas tisdag, 17-03-28 17:00

Reservationsperiod:
Startar fredag, 17-02-10 10:00
Avslutas tisdag, 17-03-28 17:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Obs! Föreläsningen är flyttad till Hemerycksalen. Ingång genom stora entrén på Louis De Geer Konsert & Kongress.

Ari Riabacke: Att våga är att vinna – i livet och på jobbet

Har du känt att du vill mer, att du inte riktigt vågar ta nästa steg eller att du inte vet vilka dina drömmar är? Ari Riabacke talar om hur vi kan leda oss själva och andra i en snabbt föränderlig värld, om vikten att vara sig själv och att våga mer för att nå uppsatta mål – i livet och på jobbet. Ari kommer garanterat att injicera era hjärnor med nya idéer om hur ni ska få saker och ting gjorda för att skapa det liv ni vill leva.

Ari´s inspirerande, tankeväckande och omtumlande föreläsning har förändrat enskilda människor liv och ökat otaliga företags lönsamhet. På sitt alldeles egna sätt roar och berör Ari i samma andetag och när man lyssnat på Ari så kommer de allra flesta att se på sig själv, livet och tillvaron utifrån ett helt nytt perspektiv.

Hans personliga, ärliga och nakna spaningar om att ”göra det man kan, med det man har, där man är” har fått tusentals människor att inse att mycket mer än man tror är möjligt, om vi väljer att gå emot våra rädslor. Han lämnar ingen oberörd - törs du lyssna?

Ari är arbertarpojken från Norrköping som gjort resan från uppväxt i miljonprogramsområde till doktorshatt. Hans liv har tagit märkliga och oväntade vägar och det har gett honom kraft att rikligt dela med sig enligt devisen ”När du funnit stigen bakom snåren, berätta om den, inte vart den leder, bara att den finns.” (citat A. Carlberg)

Ari Riabacke är känd från TV4 Morgonsoffan, Malou efter tio och P4 Extra. Ari är i Dagens Industri rankad topp tre bland näringslivstalarna i Sverige, nominerad till Stora Talarpriset och av Speakersforum nominerad till International Guest Speaker of the year. Ari är Fil. Dr. i Beslutsfattande, Civ. Ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap och sedan 1999 medlem i Decide Research Group vid Stockholms Universitet.

"Sällan har jag varit med om en sådan överförtjust publik som efter Aris föreläsning på Motivationsdagen. Och jag kan lätt förstå dem - på blotta 35 minuter fick han folk att både skratta, gråta och rysa. Dessutom verkar han ha ingjutit en rejäl dos med hopp, mod och kämparglöd i många av lyssnarna. Applåderna ville inte ta slut, något som senare även syntes svart på vitt i deltagarnas utvärderingar: Att snitta på 4,9 av 5 när flera hundra åhörare ska tycka till är helt enormt bra! I Ari har vi sannerligen en talare i absolut toppklass!"
- Caroline Bankler - arrangör av bl.a. Motivationsdagen

"Att lyssna på Ari är oerhört spännande, lärorikt och inte minst underhållande och precis som en bra film väcker det nya tankar för lång tid framöver."
– Ursula Tengelin, Generalsekr. Cancerfond. 2003 - 2011

”Ari Riabacke är en av Skandinaviens i särklass starkast lysande stjärnor på föreläsarhimlen. På ett mästerligt sätt når han publiken med sin unika kunskap och ett budskap som ruskar om, inspirerar och hjälper människor att våga mer!”
- Mia Törnblom, MT Ledarskap

17.30 Start, 2 x45 min. i paus serveras kaffe & smörgås

Handikapplats bokas genom Turistbyrån på 011-155100 eller Ticnets Call Center på 077-1707070Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    350.00 SEK

    (inkl. 30.00 SEK avgift)

  • Handikapplats

    350.00 SEK

    (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Tillbaka till klickbar arenalayout

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 15