Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Ari Riabacke: Framtiden är här i morgon – är ni redo?

29 mar
2017
ons
11:30

. . NORRKÖPING

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 17-02-10 10:00
Avslutas tisdag, 17-03-28 17:00

Reservationsperiod:
Startar fredag, 17-02-10 10:00
Avslutas tisdag, 17-03-28 17:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Ari Riabacke: Framtiden är här i morgon – är ni redo?

Ari kommer garanterat öppnar upp era sinnen för hur vi ska agera i tider av förändring, när osäkerheten är stor och när beslut ska fattas i ett allt högre tempo. ”Business as usual”-tiden är förbi.
Hur ser morgondagens ledarskap ut? Vilka ska vi anställa och kommer mer information hjälpa oss att hantera den osäkerhet som framtiden för med sig? Hur går vi från tanke till handling när det många gånger har blivit viktigare att inte göra fel än att göra rätt?

Ari utmanar föreställningarna om hur vi försöker kontrollera framtiden genom att samla mer information, varför gårdagens sätt att tänka inte fungerar i morgon.

I sin inspirerande, bitvis provocerande och underhållande föreläsning vandrar Ari lättsamt mellan forskarvärldens upptäckter och sina erfarenheter från affärsvärlden, kryddat med egna spaningar som garanterat kommer att massera era hjärnor och få blodet att flöda i nya banor.

Aris föreläsning passar för alla typer organisationer och för alla nivåer och tjänster, från golvet till styrelserummet. Frågor är alltid mycket välkomna, det är då det börjar hända riktigt spännande saker, menar Ari.

Boken Beslutspyramiden ingår i biljettpriset! I boken Beslutspyramiden ställer sig Ari och Mona Riabacke frågan hur det kommer sig t.ex. att många lägger mer tid på val av elleverantör än val av livspartner? Boken har kommit ut på ett antal språk och blivit nominerad till årets HR-bok. (Pris i handeln ca 250 kr)

Ari Riabacke är känd från TV4 Morgonsoffan, Malou efter tio och P4 Extra. Ari är i Dagens Industri rankad topp tre bland näringslivstalarna i Sverige, nominerad till Stora Talarpriset och av Speakersforum nominerad till International Guest Speaker of the year. Ari är Fil. Dr. i Beslutsfattande, Civ. Ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap och sedan 1999 medlem i Decide Research Group vid Stockholms Universitet.

"Sällan har jag varit med om en sådan överförtjust publik som efter Aris föreläsning på Motivationsdagen. Och jag kan lätt förstå dem - på blotta 35 minuter fick han folk att både skratta, gråta och rysa. Dessutom verkar han ha ingjutit en rejäl dos med hopp, mod och kämparglöd i många av lyssnarna. Applåderna ville inte ta slut, något som senare även syntes svart på vitt i deltagarnas utvärderingar: Att snitta på 4,9 av 5 när flera hundra åhörare ska tycka till är helt enormt bra! I Ari har vi sannerligen en talare i absolut toppklass!"
- Caroline Bankler - arrangör av bl.a. Motivationsdagen

"Att lyssna på Ari är oerhört spännande, lärorikt och inte minst underhållande och precis som en bra film väcker det nya tankar för lång tid framöver."
– Ursula Tengelin, Generalsekr. Cancerfond. 2003 - 2011

”Ari Riabacke är en av Skandinaviens i särklass starkast lysande stjärnor på föreläsarhimlen. På ett mästerligt sätt når han publiken med sin unika kunskap och ett budskap som ruskar om, inspirerar och hjälper människor att våga mer!”
- Mia Törnblom, MT Ledarskap

11.30 Mingel med lunchwrap i foajén
12.00-12.45 Föreläsning

Handikapplats bokas genom Turistbyrån på 011-155100 eller Ticnets Call Center på 077-1707070Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    495.00 SEK

    (inkl. 35.00 SEK avgift)

  • Handikapplats

    495.00 SEK

    (inkl. 35.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Tillbaka till klickbar arenalayout

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 15