Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Ariana Grande - Dangerous Woman Tour

08 maj
2017
mån
19:00

Friends Arena, Solna 16979 STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 16-10-28 09:00
Avslutas måndag, 17-05-08 19:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Ariana Grande startar sin Europaturné i Sverige!

Efter den slutsålda succékonserten i Ericsson Globe 2015 är vi extra glada och stolta att nya turnén dessutom startar i Stockholm och på Friends Arena den 8 maj 2017 för att sedan dra vidare till Danmark, Norge och ut i Europa för totalt 19 konserter.

Biljetterna till denna efterlängtade återkomst släpps fredagen den 28 oktober kl 9.00.

Inom mindre än ett år intog Ariana Grande Billboard Top 200’s första plats – först med debutalbumet ”Yours Truly” och sedan med 2014 års uppföljare ”My Everything”. Superhitten ”The Way” feat. Mac Miller sålde trippel-platina och toppade iTunes världen över. Dunderhiten ”Problem” från ”My Everything” var om möjligt än mer framgångsrik och nådde multiplatina-status i både Sverige, Norge, England, Holland och Italien. När singeln släpptes blev Ariana dessutom den yngsta kvinnan någonsin att sälja över 400.000 exemplar första veckan. Låten gick in på första plats i otroliga 85 länder och toppade iTunes globalt i fyra veckor.

Ariana blev 2014 den första kvinnan någonsin, och den första artisten sedan Michael Jackson, att samtidigt ha tre låtar – ”Problem”, ”Break Free” feat. Zedd och ”Bang Bang” med Nicki Minaj och Jessie J – på top 6 på den digitala topplistan. Mot slutet av 2014 hade hon haft fyra låtar i Top 10 på Billboard Hot 100 – mer än någon annan artist det året. Ariana har haft hela 14 Top 10-hits i England, Frankrike, Danmark, Italien, Norge, Tyskland och Sverige.

2014 vann hon alla möjliga priser och utmärkelser som bästa kvinnliga artist, bästa internationella genombrott med mera. Nu är det 2016 och Ariana är fortfarande en av våra hetaste artister och aktuell med det senaste och efterlängtade tredje albumet ”Dangerous Woman” som släpptes tidigare i år. Första singeln med samma namn gick även den direkt in på iTunes-listans första plats. ”Dangerous Woman” gick också rakt in på Top 10 på Billboard Hot 100, vilket gör henne till den första artisten att gå in på listan med första singeln från sina tre första album.

Kort sagt, Ariana Grande är en av vår tids mest framgångsrika och heta artister, och nu med ytterligare ett album i ryggen är det dags för ny turné, en turné där Stockholm blir första stad i Europa som får besök. Vi ses i maj!

Åldersgräns ståplats + Golden Circle 13 år.
På läktarplatser ingen åldersgräns.

Max antal biljetter: 8
 • Golden Circle

  840.00 SEK

  (inkl. 45.00 SEK avgift)

 • Läktare 1

  635.00-695.00 SEK

  (inkl. 40.00-45.00 SEK avgift)

 • Ståplats

  635.00 SEK

  (inkl. 40.00 SEK avgift)

 • Läktare 2

  475.00-635.00 SEK

  (inkl. 35.00-40.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Ticketmaster Platinum

Ticketmaster Platinum: ett biljettalternativ för dig som vill försäkra dig om att få de bästa biljetterna till evenemanget.

Pris: 1140.00 SEK Köp biljetter

VIKTIGT

Biljetten är en värdehandling, fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

Åldersgräns/Barn

Åldersgräns ståplats + Golden Circle 13 år.
På läktarplatser ingen åldersgräns.

Läs gärna vår Barn- och Ungdomspolicy på friendsarena.se

Maxantal

Max 8 biljetter/person.
OBS! Andra maxantal kan gälla på presales.

Tider

På friendsarena.se uppdateras informationen kring evenemanget löpande.
Kontrollera hålltider och övrig info här.

Rullstol

Bokas via friendsarena.se, Ticketmaster 077-170 70 70, Ticketmasters BiljettOmbud samt Friends Arena biljettkassa.
Rullstolsbiljetten inkluderar 1 fri ledsagare.
Endast 1 fri ledsagare, resterande köper ordinarie biljetter.

Läs mer om tillgängligheten på Friends Arena här

Företagsförsäljning/VIP/Grupper

Via Friends Arena
Business Club Läktare 2/VIP: 08-502 53 530 eller businessclub@friendsarena.se

Friends Arena

Oavsett om vi på evenemang har taket öppet eller inte så har alltid alla platser på läktare tak över huvudet.

Hitta till oss
friendsarena.se
Till och från Friends Arena tar du dig enklast med kollektivtrafik, där spårbunden trafik är den bästa rekommendationen om du besöker oss vid ett evenemang.

Friends Arenas biljettkassa
Entré A
Öppettider: Mån-Fre kl. 9-13 samt 2 timmar innan evenemang.
För avvikande öppettider vänligen se: friendsarena.se eller respektive evenemangs sida på friendsarena.se

Frågor och svar om arenan
friendsarena.se


För mer information om Skandinaviens modernaste multiarena, besök friendsarena.se

Arrangör

Live Nation
livenation.se

Collector Tickets

Collector Ticket
Vår eBiljett används i allt större utsträckning och ger en snabb, säker och enkel tillgång till evenemanget. Men det är inte lika vanligt att eBiljetten sparas som en souvenir som den klassiska pappersbiljetten. Därför har vi tagit fram en ny biljett, en Collector Ticket. Collector Ticket är den perfekta souvenirbiljetten för dig som vill spara ett minne från ett oförglömligt evenemang.

Collector Ticket är en officiell biljett, den ger dig samma snabba, säkra och enkla tillgång till evenemanget precis på samma sätt som våra vanliga biljetter. Biljetten är i plast med ett exklusivt tryck på framsidan föreställande en av de officiella bilderna för konserten/evenemanget, inkl. ett band att hänga kortet i. En riktig souvenirbiljett till de största fansen!
Så använder du kortet: På framsidan, väl synlig, finns den streckkod som skall uppvisas och skannas vid entrén. På baksidan av kortet hittar du information om evenemanget - titel, datum, arena, platsinformation etc.
Ticketmaster Ticnets Collector Ticket kommer att erbjudas på speciellt utvalda evenemang. Följ oss på sociala medier för att se om just ditt önskeevenemang som har Collector Tickets.

We get you in

”Du betalar en avgift på 60 kr per biljett för Collector tickets.
Avgiften läggs på automatiskt längre fram i bokningsflödet.
Leveranstid 30 dagar”

Sök biljetter

Ticketmaster Platinum

Ticketmaster Platinum: ett biljettalternativ för dig som vill försäkra dig om att få de bästa biljetterna till evenemanget.

Pris: 1140.00 SEK Köp biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade