Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Barnguidning – Konst i Borås

07 maj
2017
sön
11:00

Skaraborgsvägen 3 506 30 BORÅS

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 17-04-06 15:30
Avslutas söndag, 17-05-07 11:15

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Barnguidning – Konst i Borås
Följ med på en spännande promenad bland konsten i Borås. Under ca 1 timma får du uppleva alltifrån små figurer på väggarna i centrum till 9 meter höga skulpturer och 27 meter höga målningar.

Tillsammans går vi runt, kikar, berättar, känner på och pratar om konsten. Det bästa av allt, du får ställa hur mycket frågor du vill. Vill du uppleva mer på egen hand tillsammans med mamma och pappa får du med dig en karta med tipsfrågor och en kul uppgift där du kan para ihop bilder med konstverken.

Det mesta vi kommer besöka är skapat av kända konstnärer från hela världen och det finns i Borås! Faktiskt finns det mer än 100 skulpturer och många riktigt stora målning på husväggar.

Guidningen utgår från Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3 och kostar 60 kr/person (barn- och ungdom, under 18 år går med kostnadsfritt och behöver inte boka biljett).

Vi vill ge dig nya perspektiv!
En hel värld av känslor, intryck, färg och form, allt inom gångavstånd i centrum. Nära till en kopp kaffe, en bit mat eller bara en välbehövlig paus för att smälta intrycken. Konst i världsklass och den väntar på dig i staden som galleri. Fler guidningar, museer och gallerier hittar du på boras.com/stadensomgalleri

Max antal biljetter: 15
  • Onumrerat

    60.00 SEK

    (inkl. 10.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade