Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program.

Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Blåbärsklubben – Barnkammarboken med Nassim

12 feb
2017
sön
14:00

Kungsbäcksvägen 22 80137 GÄVLE

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 16-11-18 11:00
Avslutas söndag, 17-02-12 13:00

Reservationsperiod:
Startar fredag, 16-11-18 11:00
Avslutas söndag, 17-02-12 13:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Pannkaksbuffé-konsert. Ta plats i konserthusets restaurang innan konserten och lassa in pannkakor från vår buffé. Lika smarrigt för barn som för vuxna! Pannkaksbuffé serveras i Restaurang BLÅ från 12.00. Konserten startar 14.00

När Nassim Al Fakir går upp på scen med Barnkammarboken blir det extra allt och superkul! Nassim och hans fyra musikaliska följeslagare sjunger favoritmelodier om krokodiler, kakor och kramar, klassiker från Astrids Lindgrens underbara värld av visor och andra älskade låtar. Nassim bjuder även på egna berättelser och roliga historier från sin barndom. Alla får vara med och sjunga, dansa och göra rörelser!

De populära Barnkammarböckerna är en enorm skatt av sagor, illustrationer, karaktärer, dikter, sånger och ramsor som berikat läs- och sångstunder med våra barn i över 25 år. Böckerna är en serie med praktfulla samlingsvolymer som rymmer det allra bästa som finns att läsa för små barn, från vaggan upp i tidiga skolåldern.

Nassim Al Fakir är barnprogramledare, musiker, sångare och slagverkare. Han har en stor scenpersonlighet som utstrålar humor, lekfullhet och värme. Och det är en fröjd att uppleva honom möta barn i publiken.

Det är jätteroligt. Jag är egentligen inte uppvuxen med klassiska svenska barnlåtar, därför blir detta lite extra kul. På scenen blir det en blandning av låtar och berättelser från min barndom. Föräldrar kommer känna igen sångerna och barnen, ja, de är ju alltid med, säger Nassim.

Medverkande: Nassim Al Fakir, Mats Nilsson, Paula Helander, Ida Doverstam och Daniel Nilsson. Regi & Manus: Mikael Kallin

Barnkammarboken med Nassim passar extra bra för barn upp till 7 år och deras vuxna!

Blåbärsklubben är barnens egen konsertserie med spännande och roliga musikupplevelser. Gör besöket extra festligt med att äta pannkaks-buffé innan konserten.

Ålder: Familjeföreställning
Längd: ca 50 minuter utan paus

Arrangör: Gävle Konserthus

Max antal biljetter: 10
 • Parkett nedre rad 1-5

  100.00-189.00 SEK

  (inkl. 10.00-20.00 SEK avgift)

 • Parkett övre rad 6-17

  100.00-189.00 SEK

  (inkl. 10.00-20.00 SEK avgift)

 • 1:a Balkong

  100.00-189.00 SEK

  (inkl. 10.00-20.00 SEK avgift)

 • 2:a Balkong

  100.00-189.00 SEK

  (inkl. 10.00-20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Praktisk information

Konsertsalen:
Gevaliasalen har 800 sittplatser fördelade på parkett, 1:a och 2:a balkong.
Hitta hit:
Se info på vår hemsida här!
Parkering:
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser utanför Gävle Konserthus. OBS att det är avgift dygnet runt, alla dagar. Vill du parkera där bör du vara på plats i god tid innan konserten. Om vår parkering skulle vara full, hänvisar vi till parkeringshus i Gävle centrum eller parkeringen vid Silvanum/Högskolan. Väljer du att parkera i Gävle centrum eller vid Silvanum/Högskolan tar det ca 5-10 minuter att promenera till konserthuset.
Tillgänglighet:
Det finns 5 st rullstolsplatser, två på vardera sida av bänkrad 6 samt en på 1:a balkong. Dessa platser kan endast bokas i Gävle Konserthus biljettkassa, tel: 026-172900
Det finns hiss upp till 1:a balkong, vänster sida. OBS! Man kan inte ta sig med hiss till 2:a balkong. På entréplanet, vid garderoben, finns RWC-toalett med bredare, automatöppnad dörr. Biljettkassan har höj- och sänkbar disk.
Garderob:
Garderoberna hittar du i vår foajé på entréplan, både en obevakad och en bevakad. I den bevakade garderoben kostar det 20 kr/plagg. I den obevakade garderoben kostar det ingenting. Det är obligatoriskt att hänga av sig ytterkläder vid konsertbesök. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta in ytterkläder i konsertsalen.
Övrigt:
Vänligen tänk på att fotografering, filmning eller ljudupptagning under pågående konsert kan vara störande för andra konsertbesökare. Slå gärna på din mobiltelefon EFTER konserten!
Tänk även på att starka parfymer och hårsprejer kan vara mycket besvärande för allergiker.
Inställda evenemang
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. I händelse av inställt eller flyttat evenemang bör kunden omedelbart kontakta Gävle Konserthus. I vissa fall återlöser Ticnet, på uppdrag av Gävle Konserthus, biljetter vid inställda evenemang. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 10

Övrig information

Pannkakskonsert

Ta plats i konserthusets restaurang Gourmet BLÅ och lassa in pannkakor från vår buffé som serveras innan konserten. Lika smarrigt för barn och vuxna!
Pannkaksbuffé och konsertbiljetter köper du i biljettkassan i Gävle Konserthus eller på ticnet.se
Priser:
Pannkaksbuffé (inkl. måltidsdryck)
Barn 59 kr, vuxen 89 kr
Konsertpris 100 kr
Paketpris (buffé samt konsert): 159/189 kr
Specialkost?
Kontakta restaurangen:
Telefon: 026-17 29 40 el mail: restaurangen@gavlekonserthus.se