Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Blåbärsklubben – JAGAD AV EN T-REX!

07 maj
2017
sön
14:00
Utsålt

Kungsbäcksvägen 22 80137 GÄVLE

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 16-12-16 11:00
Avslutas söndag, 17-05-07 13:00

Reservationsperiod:
Startar fredag, 16-12-16 11:00
Avslutas söndag, 17-05-07 13:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Pappa Kapsyl gör musik, videor och liveföreställningar om dinosaurier för barn. Han turnerar flitigt över hela landet och är en av Sveriges mest anlitade barnartister. Musiken som lanserats internationellt under namnet Daddy Donut har snabbt blivit Sveriges största barnmusikexport. Både Pappa Kapsyl och Daddy Donut har populära Youtube-kanaler med bland annat musikvideor och barnprogramserien “Dinoparken”.

Pappa Kapsyl har även skrivit barnboken “Ugglan och Musen” tillgänglig som musiksaga/ljudbok samt i två interaktiva appar till iPhone och iPad.

Blåbärsklubben är barnens egen konsertserie med spännande och roliga musikupplevelser. Dessutom kan ni göra besöket extra festligt med en picknick i konserthusets foajé. I korgen från Restaurang Gourmet BLÅ finns dryck, hembakat fikabröd och frukt. Picknickkorgen förköper du samtidigt som du köper dina biljetter!

Konsertens längd: ca 40 minuter utan paus

Huset och biljettkassa öppnar 12:00 och picknick öppnar: 13.00

Max antal biljetter: 10
  • CAT1

    60.00-100.00 SEK

    (inkl. 10.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Praktisk information

Onumrerat
Bo Linde-salen är en onumrerad sal där det byggs upp en mindre scen, man kan välja att sitta på mattor längst fram vid scenen eller på stolar lite längre bak.
Tillgänglighet
Konsertsalen ligger på entréplan nära huvudentrén. På samma plan, vid garderoben, finns RWC-toalett med bredare, automatöppnad dörr.
Hörslinga finns.
2 handikapplatser finns på parkeringen utanför Gävle Konserthus.
Vid entrédörrarna finns tryckknapp för automatisk dörröppning.
Biljettkassan har höj- och sänkbar disk.
Övrigt
Vänligen tänk på att fotografering, filmning eller ljudupptagning under pågående konsert kan vara störande för andra konsertbesökare. Slå gärna på din mobiltelefon EFTER konserten!
Tänk på att stark parfym och hårspray kan vara mycket besvärande för allergiker.
Garderob
I foajén på entréplan finns en obevakad garderob där du utan kostnad kan hänga av dig dina ytterkläder.
Hitta hit!
Tryck HÄR.
Inställda evenemang
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. I händelse av inställt eller flyttat evenemang bör kunden omedelbart kontakta Gävle Konserthus. I vissa fall återlöser Ticketmaster, på uppdrag av Gävle Konserthus, biljetter vid inställda evenemang. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Övrig information

Picknick-information

Slå er ner på vår gröna gräsmatta i konserthuset innan konserten i Bo Linde-salen börjar och mys med den speciella picknickkorgen som ni förköper av oss. I korgen finns dryck, hembakat fikabröd och frukt. Köp picknickkorgen samtidigt som du köper dina biljetter!
Priser:
Konsert + picknickkorg 100 kr. (Endast förköp!)
Endast konsert 60 kr.