Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Charlotte Engelkes - Min Mamma

16 sep
2017
lör
19:00

Vaksala Torg 1 753 75 UPPSALA

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 17-03-10 15:30
Avslutas lördag, 17-09-16 19:00

Reservationsperiod:
Startar fredag, 17-03-10 15:30
Avslutas fredag, 17-09-15 18:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

”Min mamma” är en mer eller mindre halsbrytande hyllning som reflekterar våra mammor med kärlek, varsam hand och med glödande övertygelse.
Den internationella performance-primadonnan och regissören Charlotte Engelkes är känd för bland annat sina egna tolkningar av Wagners operor, Fröken Julie som musikal och senast uppmärksammade SVT-sända ”Svarta hål – En kvantfysisk Vaudeville”. Nu intar hon scenen själv igen med nya solot; ”Min mamma - en dokumentärmusikal”

Vi kommer alla inifrån. Det finns ingen som inte har en mamma. Engelkes rör sig mellan alla dessa mammor, som elak, vacker och alkoholiserad men också stark, död och närvarande. I henne bor kärleken, hopplösheten och framtiden.
På scenen är hon som hon är, var och det som blev kvar. Galen, förtvivlad och rasande rolig. Genom minnen som doften av nystruken tvätt blandat med rädslan för att bli bränd finns hon nära genom våffelsmet och sångnummer. Engelkes spelar mot en videodokumenterad mamma som kommenterar, stör och stöttar.

Tillsammans med dokumentärfilmaren Erik Pausers inramning, Sophie Holgerssons texter och Willi Bopps förtrollande ljudvärld blir Min mamma blir allas Mamma. Charlotte Engelkes spirituella och sprudlande scennärvaro sjunger, överraskar och underhåller.Koncept och ide´ - Charlotte Engelkes och Sophie Holgersson
Regi - Charlotte Engelkes
Koreografi - Charlotte Engelkes och Bo Arenander
Text - Sophie Holgersson, Charlotte Engelkes samt våra mammor Inga
Engelkes och Ulfva Holgerssons kvarlämnade anteckningar och
funderingar
Musik - Willi Bopp
Video - Erik Pauser
Kostym - Anna Ardelius
Ljus - Karl Svensson
Animationer - Venus Krantz och Alessandro Stigiliano
Astarte Produktion har fått stöd från Statens Kulturråd, Kulturbryggan, Konstnärsnämnden och Sveriges FörfattarfondOnumrerad sittplats

Längd: 70 minuter
Paus: Nej
Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med Kultur och Bildning, Region Uppsala. På turne genom Dansnät Sverige
www.ukk.se

Max antal biljetter: 12
  • Parkett

    100.00-140.00 SEK

    (inkl. 10.00-20.00 SEK avgift)

  • Kategori 2

    100.00-140.00 SEK

    (inkl. 10.00-20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Uppsala Konsert & Kongress

Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14 600 kvadratmeter stort - det nya konsert- och kongresshuset står öppet och inbjudande i centrala Uppsala.
Den danska arkitektfirman Henning Larsen Tegnestue, som bland annat ritat operahuset i Köpenhamn, har utformat detta storslagna och arkitektoniskt utmanande byggnadsverk.
Uppsala Konsert & Kongress har fyra salar för konserter och kongresser med plats för 150 till 1141 personer: Stora salen, Sal B, Sal C samt Sal D.

Biljettkassan i Uppsala Konsert & Kongress är Ticnet-ombud. Vi säljer biljetter till konserter, shower, teaterföreställningar, idrottsevenemang etc över hela landet.
Bokade biljetter till Uppsala Konsert & Kongress kan hämtas ut hos Ticnetombud.

TicnetOmbud

Adress:
Postadress: 753 75 Uppsala
Besöksadress: Vaksala Torg 1, Uppsala

Telefon: 018-727 90 00
E-post: info@ukk.se
Webbplats: www.ukk.se

Ordinarie öppettider biljettkassa:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 10-15
Samt 1,5 timme före konsert

För aktuell information, se www.ukk.se/Valkommen/Oppettider

Handikappresurser
Fyra rullstolsplatser + fyra medföljare. För bokning av rullstolsplatser, vänligen kontakta Uppsala Konsert & Kongress biljettkassa, telefon 018-727 90 00.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade