Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Children of Bodom

04 apr
2017
tis
18:30

Åldersgräns 18+

Hornstulls strand STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 16-12-14 11:00
Avslutas tisdag, 17-04-04 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Finska giganterna Children of Bodom till Sverige med jubileum!

Hyvä Suomi! Om det är något finnarna kan (förutom bastubad och hockey) så är det metal. En av de starkast lysande stjärnorna på den finska metalhimlen är det ikoniska death metal-bandet från Esbo: Children Of Bodom! Kvartetten firar nästa år 20-årsjubiléet av debutalbumet "Something Wild" - och kommer att bjuda på unika konserter runt om i Europa med både gammalt och nytt. Bandet kommer till Pustervik i Göteborg den 30 mars, KB i Malmö den 2 april och Debaser Strand i Stockholm den 4 april.

Biljetter släpps onsdag 14 december klockan 11.00!


Bandet bildades redan 1993 av gitarristen Alexi ”Wildchild” Laiho och trummisen Jaska Raatikainen, under namnet Inearthed. Efter demosläpp kom debutalbumet ”Something Wild” 1997 men det var det tredje albumet ”Follow the Reaper” från 2000 som blev bandets riktiga genombrott och den första av Children of Bodoms skivor som sålde guld i Finland. Idag är bandet en av de bäst säljande artisterna i Finlands historia.

Att bandet är en av Finlands stoltheter råder det ingen tvekan om. Men Laiho själv tycker inte att det finns ett "finskt sound" att prata om, han säger:
"Personally I don’t think there’s a Finnish sound. People talk about the old school black metal thing from Norway or the Gothenburg sound, which both exist on some level, but in Finland there are so many different bands that sound nothing like each other. If anything, I think the Finnish thing in Children of Bodom would be an attitude, where it’s perhaps angry and blunt, but with a dose of dark humor.”

Vi ser fram emot att ta del av COBs sound, vare sig det känns finskt eller inte, i Sverige till våren! En global angelägenhet från grannlandet - på svensk mark - som dessutom firar sitt 20-åriga debutalbum. Får ej missas!

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 350 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se

Max antal biljetter: 15
  • Ståplats 18-årsgräns

    295.00 SEK

    (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Övrig info

Åldersgräns
Åldersgränsen är 18 år

Uthämtning på plats
Ingen uthämtning på arenan. Alla biljetter ska hämtas ut innan konserten på Ticketmaster Ombud.

Rullstol
Bokas/köps direkt via Debaser Strand.

Paraplyinfo
Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 15