Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

DAVID BATRA "Elefanten i rummet - han som är gift med henne"

02 dec
2017
lör
16:00

Kiliansgatan 13 221 00 LUND

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 17-03-15 12:30
Avslutas lördag, 17-12-02 16:00

Reservationsperiod:
Startar onsdag, 17-03-15 12:30
Avslutas fredag, 17-12-01 23:59

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Sex år efter succéshowen “Det här var ju tråkigt” är det äntligen dags för David att åka på turné igen. Den nya föreställningen är en renodlad standup-show som lyfter fram det absurda i ett för David Batra nytt och udda vardagsliv. För hur pusslar man egentligen med dagishämtningen samtidigt som det är regeringskris? Hur går sommarsemestern till när SÄPO är med?

David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker. Han har gjort 1000-tals föreställningar och vunnit utmärkelsen "Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan. Nu är han tillbaka med en ny soloshow för första gången på sex år – "Elefanten i rummet – han som är gift med henne”. Idén föddes i den politiska turbulensen hösten 2014.

– Fröet till den här föreställningen såddes några veckor efter förra riksdagsvalet. Jag skulle precis kliva upp på Lunds stadsteater och uppträda med Robin Paulsson. Regeringskrisen var ämnet för dagen och min fru syntes på TV varje kväll. Jag hade alltid undvikit att skämta om familjen men Robin sa åt mig att nu var jag faktiskt tvungen att nämna "elefanten i rummet" Jag tog mod till mig och pratade om hur praktiskt det är att komma hem och hämta dottern hos barnvakten och frun hos livvakten. Berättelsen funkade och embryot till en ny föreställning var fött, berättar David Batra.

Sedan dess har David Batras berättelse växt till en personlig föreställning som lyfter fram ämnet som han tidigare undvek.

– Vi komiker har egentligen alltid haft som uppgift att peka ut elefanten i rummet. Att prata om det som vi alla tänker på men kanske tycker är lite för privat eller läskigt att nämna. "Elefanten i rummet" kommer att bli den mest personliga föreställning jag gjort men också den roligaste. Min enda noja är att jag ska förväxla manus med min fru så att jag står på premiären och håller en monolog om jobbskatteavdraget. Enda trösten i så fall är att nästa morgon står hon i riksdagen och drar snopp-skämt, säger David Batra.

”Elefanten i rummet” har premiär på Rival i Stockholm 29 sept 2017

Föreställningens längd: ca 90 minuter. Ingen paus

Arrangör: CS Nöje
www.csnoje.se


Max antal biljetter: 15
 • Parkett

  480.00 SEK

  (inkl. 35.00 SEK avgift)

 • Balkong mitten

  480.00 SEK

  (inkl. 35.00 SEK avgift)

 • Balkong sida

  425.00 SEK

  (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Ledsagare och rullstol

Ledsagare går gratis, men måste ha en egen biljett. Rullstolsplats finns på rad 16 på Lunds Stadsteater. För ledsagar-och rullstolsplats var vänlig kontakta Biljettbyrån på 046-13 14 15.

Biljettkassa vid föreställningen

Biljettkassan på Lunds Stadsteater öppnar 1 tim före föreställning.