Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Dubé and Friends - Janne Bogdan, Mats Norrefalk & Soneros Allstars

04 apr
2017
tis
19:00

Fabriksgatan 2, Box 335 70110 ÖREBRO

Försäljningsperiod:
Startar tisdag, 16-11-29 11:31
Avslutas tisdag, 17-04-04 19:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Ikväll samlar Sébastien Dubé några av sina närmaste vänner för en kväll utan gränser. Det blir en konsert där stilar blandas och musik byggs utav glädje.

Välkommen till en Kubanskt afton med den berömda salsa gruppen Soneros Allstars och gästartisten Mats Norrefalk som spelar Santana. Var beredd på en kväll med latinska rytmer som gör det svårt att stå still.

Sébastien Dubé arbetar som solobasist i Svenska Kammarorkestern, men även i sammanhang med en rad olika artister. Han återfinns i världs- och folkmusikgrupper som Ale Möller Band, trion Stinnerbom Stinnerbom & Dubé, duon Näsbom & Dubé m fl. Han spelar också med jazzartister som Jonas Knutsson, Rigmor Gustavsson m fl. Han skriver och arrangerar musik för projekt där olika musikstilar möter varandra, och representerar även musik utan fasta genregränser.

Mats Norrefalk, är en professionell nyfiken musiker sen lång tid tillbaka, som regelbundet arbetar tillsammans med Lill Lindfors och gitarrkollegan Börje Sandquist i gitarrduon Four Hands. Han samarbetar också sedan några år tillbaka med Sébastien Dubé i olika konstellationer. Mats har spelat in ett tiotal skivor där många av hans kompositioner finns inspelade och har mångårig erfarenhet som lärare i gitarr och ensemble på Örebro Musikhögskola.


Medverkande
Janne Bogdan
Mats Norrefalk, gitarr
Soneros Allstars
Sébastien Dubé, kontrabas

Plats: Restaurangscenen
Stående konsert.

Längd: Konserten är cirka 2 timmar inklusive paus

OBS: Köp av konsertbiljett krävs, även om ni bokat bord. För bordsbokning kontakta Restaurang UMAMI på telefon 019-766 62 00

Max antal biljetter: 15
  • STÅPLATS

    250.00 SEK

    (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 15

Övrig information

Bordsbokning


Sätt extra guldkant på ditt besök genom att äta gott på restaurang UMAMI innan evenemanget, i pausen eller efter. För aktuella öppettider och menyer kontakta restaurang UMAMI.

Telefon: 019-766 62 00
Webb: www.restaurangumami.se

Välkomna!