Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Eva Dahlgren

20 aug
2017
sön
19:30

Åldersgräns 13+

Exercisplan 4 11149 STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar tisdag, 17-05-16 11:00
Avslutas söndag, 17-08-20 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

1978 släppte Eva Dahlgren, som 18-åring, sitt debutalbum ”Finns det nån som bryr sig om” och det visade sig att, jo, det fanns en hel del människor som brydde sig om Eva. Nästan ett helt folk faktiskt. Så de senaste 40 åren har Eva vandrat bredvid oss i den svenska musikhistorien. Stilren och sval som en stockholmsk lägenhetsannons men hela tiden med ett pockande Edith Södergranskt vemod bakom elegant formulerade texter och melodier. Eva Dahlgrens musik är på många vis berättelsen om Sverige, det rullande kaoset bakom den blanka ytan, och på senare år har hennes influens synts tydligt i en ny generation viljestarka, egenartade artister som Lykke Li och Ane Brun.

Efter ständigt sökande och experimenterande under hela 80-talet nådde Eva Dahlgren sin kommersiella topp med albumet ”En blekt blondins hjärta” 1991. Med sina nio Grammis och tre rockbjörnar är en hon en av våra mest prisbelönta musiker genom tiderna. Efter ett uppehåll på nio år återkom hon 2016 med det fina och delvis New York-inspelade albumet ”Jag sjunger ljuset” (producerad av Johannes Berglund) och belönades med betyget 4/5 i bland annat Aftonbladet, DN och Di Weekend.

Sommarkonserterna på Trädgårdsscenen presenteras av Stockholm Music & Arts och Luger i samarbete med Moderna Museet, ArkDes och Eriksberg.


Åldersgräns 13 år.

Dörrarna öppnar 17.30 och konserten startar kl 19.00

Arrangör: www.luger.se

Max antal biljetter: 10
  • Ståplats 18-årsgräns

    530.00 SEK

    (inkl. 35.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade