Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

GABRIELLE LIVE!

28 apr
2017
fre
21:00
Evenemanget är inställt

Åldersgräns 18+

Karlagatan 42 65223 KARLSTAD

Försäljningsperiod:
Startar tisdag, 17-02-14 12:33
Avslutas fredag, 17-04-28 22:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

De senaste fem åren har Gabrielle levererat en rad stora hits som gjort henne till en av de största artisterna i Norge. Hon har spelat på Nobel Peace Prize Concert och headlinat alla stora festivaler med sin energirika show. Gabrielle fick ett stort genombrott i Sverige tack vare TV-succén SKAM, där hennes låt ”5 Fine Frøkner”, hörs i en nyckelscen i säsong 3. Nu är hon aktuell med singeln “Vekk Meg Opp” och turné runt om i Sverige som tar henne till Karlstad den 28:e april & förköpsbiljetter är släppta!

Gabrielle kommer släppa en ny låt sista fredagen i varje månad fram till maj, då hennes nya EP beräknas släppa. Gabrielle, som skriver all sin musik själv, har jobbat med såväl svenska som norska producenter på sitt nya material.
Gabrielle fick som sagt ett stort genombrott i Sverige tack vare TV-succén SKAM, där hennes låt ”5 Fine Frøkner”, hörs i en nyckelscen i säsong 3. SKAM har blivit det mest sedda programmet på SVT Play någonsin. ”5 Fine Frøkner” var med sin tredjeplats på Spotify, den låt på norska som nått högst på Spotify-topplistan någonsin i Sverige. Singeln har passerat Platina i Sverige och har över 18 miljoner streams globalt. Låten är skriven av Gabrielle själv och producerad av Joakim Haukaas (Britney Spears, T.I.).

Dörrar: 21.00 * Stagetime 22:00
18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Max antal biljetter: 15
  • CAT1

    215.00 SEK

    (inkl. 20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

VÄLKOMMEN TILL NÖJESFABRIKEN!

VI ÄLSKAR LIVEMUSIK! Konserter och livespelningar hör till Nöjesfabrikens absoluta specialiteter. Vårt mål är att se till att varje spelning blir en oförglömlig konsertupplevelse. Både för publiken och för artisterna. Genom åren har vi stått för många av Karlstads största konserter och livespelningar.

Med en yta på 7 500 kvadratmeter rymmer Nöjesfabriken flera livescener. Vi har en stor livescen som tar emot en publik på nära 2 000 personer. I vår rockbar spelar, som namnet antyder, rockband som föredrar intimare spelningar för publik i en mindre skala. Under sommaren har vi också spelningar på vår utomhusscen i vår mysiga utegård.

EN STJÄRNSPÄCKAD HISTORIA
På våra olika livescener spelar världsartister, svenska stjärnskott och lokala förmågor med jämna mellanrum. Nöjesfabrikens livscen har en lång och stjärnspäckad historia. I september 2003 premiäröppnade vi med The Cardigans och 2005 fick vi av STIM utmärkelsen Stimgitarren. 2006 spelade Morrisey på vår stora scen och 2007 satte Motörhead konsert på Nöjesfabriken på sitt CV. The Hives, Darin, Robyn, Bo Kaspers, Bob Hund, Takida, Entombed, Eric Gadd, Lisa Miskovsky, Daniel Adams-Ray, Thåström, Weeping Willows, Salem Al Fakir, Wyclef Sean, Europe, Veronica Maggio, Oskar Linnros, Håkan Hellström, W.A.S.P, Teddybears, Adrian Lux och Volbeat är exempel på andra band och artister som genom åren uppträtt på våra livescener.

HITTA HIT

Nöjesfabriken ligger där Hagaleden passerar över Pråmkanalen. Åt öster leder Hagaleden ut till E18 mot Örebro/Stockholm, och åt väster leder den till E18 mot Oslo och väg 45 mot Göteborg.

Kör in på Hagaleden så här, på E18:

Från öster:
Kör till Bergmotet, sväng av mot Hammarö, följ sedan vägvisning mot Centrum.

Från väster:
Kör till Klaramotet, sväng av mot Centrum, följ samma gata (Hamngatan) hela vägen genom centrum. Hamngatan övergår i Hagaleden; följ skyltarna mot E18 och väg 63.
Sväng av Hagaleden på avfarten mot Herrhagen, håll till höger under viadukten och ta till höger i första hörnet, och sen till höger igen in på vår parkering.

Vår huvudentré ligger ner mot kanalen och den smala gångbron.
Karlagatan 42, 65223 KARLSTAD, Sweden

PARKERING

Vår egen parkering har ett hundratal platser och ligger bakom huset. Det finns även gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till huvudentrén, Klicka här för att se en karta.

TILLGÄNGLIGHET

Rullstolsburna köper en biljett som vanligt här på ticketmaster - eller i kassan på Scalateatern 054-190080
Ledsagaren får gå med in utan egen biljett – och ansvarar för att hjälpa den rullstolsburne ur huset vid händelse av utrymning.

Evenemanget är inställt.

Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Försök med att välja ett annat datum.

Kontakta arenan för mer info.

Övrig information

BILJETTER

Dessa biljetter kan köpas online här, eller för personlig service
Scalateaterns kassa – tel. 054-190080

Det går också att skicka bokningsförfrågningar
enkelt via detta BOKNINGSFORMULÄR

Eller skicka ett mail till biljettkassa:
biljett@scalateatern.com