Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Gamrocken - Ljusets Dag (Fredag)

19 maj
2017
fre
17:59

Åldersgräns 18+

Gullregnsvägen 772 32 GRÄNGESBERG

Försäljningsperiod:
Startar tisdag, 17-01-24 00:01
Avslutas fredag, 17-05-19 15:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

LJUSETS DAG PÅ GAMROCKEN
19 maj 2017
Grängesbergs Folkets Park
Pris: 249:-
18 årsgräns
Hemsida: www.gamrocken.se
Biljetter: Finns hos Ticketmaster

Bokade artister
-GÜNTHER
-EILERT PILARM
-EBBA GOLD
-MIMIKRY
-ROADHOUSE DIET
-THE SIGOURNEY WEAVERS
-THE HYMANS
-RÄVSAX
-TRASHCAN DAN
-LOOP TRICKI
-PIXIE MACHINE
-GRUVFRUN
-BAD MACHINERY
-ALEX SZEPS
-LYKANTROPI
-THE SECONDARIES

Spotify: Klicka här

I samarbete med Medborgarskolan
-----------------------------

NATTBUSS
För dig som vill ta dig hem på natten så kommer vi kunna erbjuda nattbussar till Falun, Borlänge, Smedjebacken, Ludvika, Kopparberg, Storå, Lindesberg och Örebro. OBS! Se till att boka i tid så du hinner få en plats. Bussarna avgår från entrén till Grängesbergs folkets park kl 01.30 bägge nätterna. Boka bussen via vår hemsida www.gamrocken.se

CAMPING
En camping kommer att finnas på området. Information och bokning hittar du här

HOTELL
Grand Hotell i Ludvika erbjuder rabatt till alla besökare på Gamrocken. Hotellet ligger ca 15 minuter bilfärd från Grängesbergs Folkets Park. För att ta dig dit på natten kan du antingen boka en plats på Gamrockens nattbuss eller ta en taxi. 4 stjärnor och stadens enda fullserviceanläggning.
Pris: 700:-/enkelrum & 450:- per person i dubbelrum, per natt. Då ingår frukost, parkering och wifi. Uppge GAMROCKEN 2017 vid bokning för att ta del av erbjudandet.
Telefon: 0240-18220
Adress: Eriksgatan 6, 77131 Ludvika
Hemsida: Grand Hotel Ludvika

FESTIVALEN
Festivalen äger rum 19-20 maj 2017 och arrangeras av Medborgarskolan i Sveriges näst äldsta folkpark, Grängesbergs Folkets Park. Tillställningen är indelad i två temadagar, Ljusets dag och Mörkrets dag. På Ljusets dag uppträder uteslutande artister av den folkliga sorten, så som dansmusik, pop, rock, hiphop och liknande. Mörkrets dag domineras av den mer extrema sorten som death metal, black metal, grind och punk. Totalt kommer 34 akter uppträda på 4 scener under 2 dagar.

SCENERNA
Scen 1, parkens stora teaterscen är helt skyddat under ett enormt tak. Scen 2 och 3 kommer vara belägna inomhus i rotundan och scen 4 kommer belägen på dansbanan. Samtliga scener är skyddade under tak vilket är väldigt bra om vädret skulle vara ostadigt.

BILJETTER & PRISER
Förköp på entrébiljetterna kommer att vara tillgängliga i två olika etapper. Ju tidigare du köper biljett desto billigare blir det. Förköpsbiljetter säljs via Ticketmaster från och med 24 januari. Det kommer givetvis gå att betala in sig på plats också. I entrén kan du betala med kort, kontanter eller betala via Swish.
Boka din biljett: Finns hos Ticketmaster

HITTA
Parken är belägen bredvid riksväg 50 och bara en liten promenad från både buss- och tågstation. Med direkttåg från bland annat Gävle, Falun, Borlänge, Örebro och Göteborg är det både billigt och väldigt enkelt att ta sig till Grängesberg. Parken ligger på Gullregnsvägen i Grängesberg.
Visa i Google maps: Folkets park Grängesberg

ÅLDERSGRÄNS
På festivalen råder åldersgräns på 18 år. Det är viktigt att du kan legitimera dig när du löser biljett i entrén. Finns det misstanke om att du inte har åldern inne och inte kan legitimera dig beviljas du inte tillträde. Barn i vuxet sällskap är inte heller tillåtet.

MAT & DRYCK
Gamrocken har givetvis ett komplett utbud av god mat och dryck till rimliga priser. Tre barer som är strategiskt utplacerade på området gör att du slipper köa onödigt länge.

STREET-TEAM
Anslut dig till Gamrocken Street team! Hjälp oss sprida Gamens ord och få ett tvådagarspass på 2017 års festival.
Men att ansluta sig kräver en motprestation. Nedan följer en lista på vad du måste genomföra för att ta del av den exklusiva förmånen.
1. Dela och bjud in till Gamrockens evenemang på facebook.
2. Sätt upp affischer och sprid flyers i ditt område.
3. Fotografera och ladda upp bilder på Instagram som bevisar att du gjort punkt 2. Tagga dina inlägg med #gamrocken
Ansök om en plats i street-teamet genom att maila din förfrågan till alexander.hogbom@medborgarskolan.se. Vi behöver ditt namn, adress och område du tänkt täcka. Vi vill ha din ansökan senast 28 april 2017.

BAKGRUND
Festival Gamrocken grundades 2011 av Alexander Högbom och Rose-Marie Andersson.

HEMSIDOR
Festival Gamrocken
Facebook
Instagram

Max antal biljetter: 15
  • Entrébiljett

    249.00 SEK

    (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Övrig information

Åldersgräns
18år, Ej okej för yngre med målsman.

Rullstol
Ordinarie biljett köpes. Inga speciella platser.
Ledsagare medföljer gratis med egen biljett, bokas via Contact Center på 077-170 70 70 eller ditt närmaste biljettombud.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

.