Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Glada Hudik-teatern Trollkarlen från Oz

04 maj
2017
tor
19:30

Promenaden 5 824 33 HUDIKSVALL

Försäljningsperiod:
Startar måndag, 16-12-05 10:00
Avslutas torsdag, 17-05-04 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

I Glada Hudik-teaterns tolkning av Trollkarlen från Oz är allt upp och ner. Med en stor dos humor och allvarsam botten möter vi en trollkarl som bygger murar runt sig själv av rädsla för att möta omvärlden - en värld fylld av motarbetade plåtgubbar utan hjärtan, dansanta lejon som lider av scenskräck och rockande fågelskrämmor utan hjärnor.

Dit anländer också Alice, som bara har vänner på Facebook, Dorothy som vill kunna sjunga vackert för att göra andra stolta och hunden Toto som spelat in fler Die Hard-filmer än självaste Bruce Willis.

I Glada Hudik-teaterns storslagna musikal är landet Oz en flykt från smärtsamma minnen, men också en möjlighet till förändring. Det handlar om att våga göra upp med sina egna fördomar. Att våga möta sig själv. Att våga känna att man duger - att våga vara människa.

Den kritikerrosade föreställningen har setts av över 100 000 personer och belönats med en grammis för den specialskrivna musiken.

www.gladahudikteatern.se

Max antal biljetter: 15
  • Parkett

    450.00 SEK

    (inkl. 35.00 SEK avgift)

  • Läktare

    450.00 SEK

    (inkl. 35.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.