Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

GREAT BALLS OF FIRE

07 apr
2017
fre
19:30

Tel. 054-190080 - Västra Torggatan 1 65225 KARLSTAD

Försäljningsperiod:
Startar måndag, 17-01-16 15:00
Avslutas fredag, 17-04-07 19:30

Reservationsperiod:
Startar måndag, 17-01-16 15:00
Avslutas fredag, 17-04-07 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Great Balls of Fire - Per-Erik Jonsson & Friends
Per-Erik Jonsson
slog igenom redan som elvaåring 1975 när han medverkade i Lennart Hylands ”Karusellen” på TV. Hans egen låt ”Thunderbird Rock” låg 4 på Europatoppen 1978, sedan dess har han turnerat och spelat med en rad kända artister, bl.a. Wanda Jackson, Connie Smith, Sleepy LaBeef, samt förstås alla svenska legender såsom Rock-Ragge, Burken, Rock Olga, Little Gerhard och även Sven-Erik Magnusson med flera. Har medverkat i flera band och leder nu tillsammans med Nina Jedevin ”The High-Jacks”

The High-Jacks startade 2004 som backup-band för the Queen of Rockabilly, Wanda Jackson. s 2006 tog de hem SM-titeln i Rockabilly och medverkade i TV4 Nyhetsmorgon. The High-Jacks turnerar både i Europa och USA och har släppt flera album.

Nina Jedevin kommer ursprungligen från Karlstad och debuterade redan som 5-åring i Mariebergsskogen! Har sjungit i flera band och 2004 startade hon tillsammans med Per-Erik Jonsson The High-Jacks. Nina har även ett aktuellt soloalbum ute. Nina förenar både country och rockabilly.

Erika Jonsson sjunger och skriver rockabilly och country både på bred värmländska och engelska. Hon kommer ursprungligen från Kil i Värmland. Hennes musikkarriär fick en strålande start med ”Sången om Värmland”, som på kort tid streamades över en miljon gånger på Youtube när den kom ut 2014. Hon har redan släppt 3 album.

Red Hot Max är en legend inom svensk rockabilly, en frontfigur under 80-talets rockabilly-revival. Först med att spela in autentisk rockabilly på skiva i Sverige och hans egen låt ”Hats of for cats” är med i långfilmen ”Sunes sommar”. Har turnerat flitigt i Europa och besökt varenda stad i Sverige under sin tid som heltidsmusiker.

Cina Samuelson räknas som en av Sveriges bästa countrysångerskor. En mycket populär artist på countryfestivaler i hela Skandinavien. Cina har tilldelats ”Distant Accords Award” i Nashville TN, och spelat på Loretta Lynn Tribute Concert i Austin TX. Cina skriver mycket eget material och kommer regelbundet ut med nya album.

Det blir Rock n Roll, Country och Rockabilly i fyra takter och två akter!

Föreställningen är ca 2,5 tim inkl paus.

Max antal biljetter: 15
  • Parkett

    395.00 SEK

    (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Biljetter

Biljetter kan bara hämtas ut i Scalateaterns kassa samt ticnetombud, inte på ATG. Kontakta oss på 054-190080 om du vill att vi skickar biljetterna med post!

Scalateaterns nya öppettider
Må - Fre 10:00-18:00     Lö 11:00-15:00
samt en timme före Scalateaterns föreställningar.

Vid föreställning öppnar foajén samt garderoben 45 min innan föreställningsstart. Dörrarna till salongen öppnar ca 15 minuter innan start.

Scalateaterns biljettkassa är Ticnet-ombud. Vi säljer biljetter till konserter, shower, teaterföreställningar, idrottsevenemang etc över hela landet.

Tillgänglighet

Hörselslingan täcker in alla salongens rader.

Rullstolsplatser bokas på Scalateatern 054-190080, en ledsagare ingår.
Scenmästaren hämtar rullstolsburna och ledsagare, efter första ringningen, ca 15 minuter före föreställningen. Vänta innanför Scalateaterns Entré, ni kommer att bli visade in via en annan väg, utan trappor.

Om Scalateatern

Välkommen till Scalateatern i Karlstad. Scalateatern är Karlstads scen för teater, konserter och musikaler. Sedan 1992, då lokalen byggdes om från biograf till teaterscen har diverse kända klassiker och lokala uppsättningar gått av stapeln här. Scalateatern drivs av Värmlandsteatern och Cabary, vilka legat bakom flertalet av de produktioner som spelats på teatern. Förutom att sälja biljetter till de egna arrangemangen säljer Scalateatern biljetter till evenemang på andra arenor i Karlstad, Värmland och resten av Sverige. Scalateatern är ett Ticnet-ombud och har en egen biljettbokning. Dessutom hjälper Scalateatern andra arrangörer att genomföra evenemang. Scalateaterns centrala läge med hotell och restauranger i sin absoluta närhet erbjuder fina möjligheter till mat, dryck & logi. Teatern går även att hyra och passar förutom till teater, konserter och musikaler även utmärkt för arrangemang som exempelvis konferenser och föreläsningar.
Mer info hittar du på www.scalateatern.com
.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 15

Övrig information

VÄLKOMMEN