Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

HALLÅ! POPMUSIK, KICKAR Å KLÄDER - en monolog med Magnus Uggla

29 apr
2017
lör
16:30

Djurgårdsslätten 43-45 STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 16-12-16 16:00
Avslutas lördag, 17-04-29 16:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Hallå! Popmusik, kickar å kläder

"Årets bästa show" Dagens Nyheter
"Mycket bättre kan det inte bli" Svenska Dagbladet
"en fullkomligt lysande monolog" Aftonbladet
"En njutning..." SR Kulturnytt

Magnus Ugglas monolog Hallå! Popmusik, kickar å kläder har hyllats av en enad kritikerkår. Föreställningen hade premiär den 21 oktober och har spelats för utsålda hus i Stockholm. Det mycket stora publiktrycket möts med både nya teatrar och en förlängning av spelperioden. Med stor glädje kan vi nu berätta att Magnus Uggla med ensemble fortsätter att spela i Stockholm, när monologen flyttar in på Skandiascenen.

Den självbiografiska monologen signerad Martin Luuk, kretsar främst kring hur karriären startade och fram till epokgörande skivan ”Om Bobo Viking” men gör även nedslag i andra delar av hans karriär och liv fram till idag. Berättelser från barndomen, hur popmusiken invaderade honom, drömmarna och genombrottsåren på 70-talet varvas med låtarna från samma period.

-Jag ville se en intimare Magnus. Se honom nära. Utan masker, utan solglasögon, berättandes sin historia utan distans. Jag ville höra honom sjunga de gamla sångerna, avskalat enkelt. Magnus har gett mig allt detta, säger författaren Martin Luuk angående Hallå! Popmusik, kickar å kläder.
I pressen har monologen hyllats unisont av en enad kritikerkår. DN utsåg den till "årets show", SR P1 Kulturnytt var "betagen av detta bedårande barn av sin tid", Aftonbladet ansåg att Magnus Uggla var "lysande som sig själv" och Svenska Dagbladet sa att det inte kunde bli mycket bättre.

Recensioner:
DN
Sveriges Radio
Aftonbladet
SVD

Föreställningen är regisserad av Sunil Munshi, senast aktuell som regissör och scenograf för succéföreställningen Diktatorsfruar av Theresia Walser på Uppsala Stadsteater.

Längd 1 timme och 40 minuter
Arrangör: Live Nation

Max antal biljetter: 15
  • Salong sittplats

    635.00 SEK

    (inkl. 40.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Skandiascenen, Cirkus

Välkomna till nya Skandiascenen på Cirkus!

Genom ett samarbete med Sparbolaget Skandia kommer den nya byggnaden att kunna utnyttjas av etablerade artister och shower men även av de som idag saknar men förtjänar en egen scen.

– Vår scen kommer att ge oss på Skandia möjligheten att erbjuda våra kunder fantastiska upplevelser och evenemang. Men den kommer även att ge oss möjligheten att fortsätta vårt långsiktiga arbete för att påverka morgondagens samhälle i en hållbar riktning. Det finns många projekt och människor som förtjänar en scen som idag saknas, inte minst inom vår satsning på barn och unga genom Idéer för livet. Vi skall se till att Skandiascenen ger dessa projekt och människor en chans att uppmärksammas, synas och utvecklas, säger Malin Pellborn, Chef Varumärke & Marknad på Skandia.
– I sparbolaget Skandia har vi funnit en långsiktig partner som med sitt samhällsengagemang kommer att komplettera oss mycket bra. Vi har båda en lång historia men vill ständigt utvecklas. Skandiascenen är ett bra exempel på när gammalt möter nytt - den moderna byggnaden i sig men även planerna på att upplåta scenen till nya talanger, säger Peter "Palle" Gustavsson, vd för Cirkus.

Mat & Dryck

Cirkus Barer & Restaurang är alltid öppet i anslutning till att vi har föreställningar.

Bordsbokning online på cirkus.se eller via 08-587 987 50.

Handikappanpassning

Vi har platser inne i salongen som är avsedda för rullstolar, dessa är dock begränsade. Det är viktigt att du uppger vid bokning att du vill boka en sådan. En ledsagare får följa med gratis på samma biljett.
Bokning av rullstolsplats sker via Cirkus Biljettkassa 08-660 10 20 alternativt Ticnet callcenter 077-170 70 70.

Rullstolsanpassad toalett finns i anslutning till garderoberna.

Kommunikationer & parkering

Buss: Buss nr 67 från Östermalm, t ex Karlaplan (tidigare buss 44).
Spårvagn: Linje 7 avgår från Kungsträdgården alt Nybroplan mot Skansen/Waldemars udde, se tidtabell.
Färja: Tag Djurgårdsfärjan från Slussen till Gröna Lund och ta en promenad upp till Cirkus.

För mer information och reseplanerare, se www.sl.se.

Angående biltrafik på Djurgården:
Djurgården stängs av i samband med vissa evenemang som till exempel Allsång på Skansen, julmarknaden på Skansen, Nationaldagen samt vid större arrangemang på Gröna Lund. Det är Stockholm Parkering AB som har hand om bommen, färdtillstånd och allt annat som rör avstängningen. Stockholm Parkering AB sköter även i stort sett all parkering på Djurgården.

Utanför Cirkus Restaurang finns en parkering med c:a 30 platser, det finns även ett parkeringsgarage med c:a 100 parkeringsplatser under hotell Hasselbacken intill. Under vinterhalvåret kan man också parkera på Gröna Lunds stora parkering, precis intill vattnet.
Vänligen notera att det kan finnas restriktioner för biltrafik på Djurgården.