Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

I SISTA MINUTEN

03 sep
2017
sön
16:00

V.T. tel 054-152889 - Drottninggatan 41A 65225 KARLSTAD

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 17-04-20 10:00
Avslutas söndag, 17-09-03 23:59

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

I sista minuten – en komedi som berör

Tre damer i mogen ålder letar efter en fjärde partner för att kunna spela bridge. Alla har de haft drömmar, inte alla har infriats men deras vänskap har bestått alla prövningar. Än finns det drömmar kvar och som Marianne i pjäsen säger: ”Har ni tänkt på en sak, i vår ålder kan man göra vad som helst, det är ändå ingen som bryr sig”.

Carin Mannheimers komedi om kärlek, vänskap, åldrande… och bridge både roar och berör. Kommer de att förverkliga sina drömmar? Kommer de att få spela bridge? Du får svaren om du kommer till Tempelriddaren i vår.

Föreställningslängd: knappt 3 timmar inkl. paus
I sista minuten spelas på Tempelriddaren 25 mars till 29 april.

Meny:
Deli-assiette med kallrökt lillängslax, potatissallad, oliver, brieost och bröd.

Max antal biljetter: 15
 • BORDSPLATSER

  350.00 SEK

  (inkl. 30.00 SEK avgift)

 • SITTPLATSER

  265.00 SEK

  (inkl. 25.00 SEK avgift)

 • RULLSTOLSPLATSER

  265.00-350.00 SEK

  (inkl. 25.00-30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

*

Välj en informationssida ovan!
Välkomna till Tempelriddaren

Biljetter

Biljetter till Tempelriddaren kan bara hämtas ut hos Scalateaterns biljettbokning samt ticnetombud, inte på ATG. Kontakta Scalateaterns biljettbokning på 054-190080 om du vill ha biljetterna skickade med post!
Scalateaterns biljettboknings öppettider finns HÄR!
Vid föreställning öppnar foajén samt garderoben 45 min innan föreställningsstart. Dörrarna till salongen öppnar ca 15 minuter innan start.

Mat

I samband med de flesta föreställningarna serveras det mat. Alla föreställningar har sina egna specialkomponerade menyer som blir en del av föreställningens upplevelse. Menyn som gäller för respektive föreställning står i Evenemangsbeskrivningen så fort den är klar.
Maten bokas direkt på ticketmaster.se - eller i Scalateaterns Biljettkassa. Maten levereras av Bistrot Airport - dit kan du vända dig med t.ex. allergifrågor. Specialkostsbokningar skall skrivas in som en kommentar i din bokning - detta görs bara i Scalateaterns Biljettkassa 054-190080.

Tillgänglighet

Hörselslingan täcker in hela salongen.

Rullstolsplatser bokas på Scalateaterns biljettbokning tel 054190080, ledsagare betalar ordinarie pris.
Rullstolsplatserna är belägna i mitten - nära scenen.
Ta hissen upp.

Om

VÄLKOMMEN TILL VÄRMLANDSTEATERN OCH TEMPELRIDDAREN! EN PLATS DÄR UPPLEVELSE, SAMTAL, EFTERTANKE OCH SKRATT MÖTER VARANDRA.
Tempelriddaren heter det här huset där Värmlandsteatern bedriver sin verksamhet och har som hemmascen sedan hösten 2008. Vi är en teater med föreställningar för alla generationer då vi erbjuder både klassiska och moderna produktioner. På Tempelriddaren driver vi också Värmlandsteaterns egen teaterskola för barn, ungdomar och vuxna.
Våra fina lokaler kan hyras för konferenser, konserter och föreläsningar. I entréplan finns ett trevligt fairtradecafé med ekologiskt utbud. Det är öppet onsdagar-fredagar mellan 13-18 samt i samband med föreställningar.
Mer info hittar du på www.varmlandsteatern.se
.

Café och foajé

Öppet i samband med föreställning, ca 45 minuter innan start. Ett ekologiskt inriktat sortiment med varierat utbud beroende på föreställning. Under våren 2017 erbjuds hembakat fika och smarriga mackor.
Uthyrningar: Tempelriddarens lokaler hyrs ut till föreläsningar, workshops, mottagningar mm (dock ej privata fester). Välkommen in för en rundtur, boka med fördel tid genom boka@varmlandsteatern.se

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

BILJETTER

Dessa biljetter kan köpas online här, eller för personlig service
Scalateaterns kassa – tel. 054-190080

Det går också att skicka bokningsförfrågningar
enkelt via detta BOKNINGSFORMULÄR

Eller skicka ett mail till biljettkassa:
biljett@scalateatern.com