Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

In Flames

20 mar
2017
mån
20:00
Det finns inga lediga biljetter

Åldersgräns 18+

Berzelii Park STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 16-11-18 10:00
Avslutas måndag, 17-03-20 20:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

In Flames släpper album - uppträder på hemmaplan!
De svenska metalgiganterna In Flames är högaktuella med sitt trettonde(!) album: "Battles", som släpptes idag. När en glad nyhet om Göteborgsbandet släppts så kan vi lika gärna addera en till. Med det nya albumet i gitarrfcaset beger sig bandet ut på en Europaturné - med två stopp i Sverige! Den 19 mars blir det gig på Pustervik i Göteborg och den 20 mars spelar bandet på Berns i Stockholm. Det blir lite mer intimt än vanligt, lite svettigare men lika bra drag som alltid!

Biljetter släpps fredag 18 november kl. 10.00 via LiveNation.se


In Flames är det svenska bandet som tagit hela världen med storm. Man har gått från en lokal angelägenhet till en världssensation, sedan första albumet "Lunar Strain" släpptes 1994. Bandet säljer nu slut stora arenor i världens alla hörn och är givetvis fanfavoriter även i metalälskande Norden.

Med det nya albumet kommer In Flames att ta det tillbaks till den där svettiga och galna miljön som kan uppstå när bandets musik framförs live i klubblokaler. In Flames är fantastiska på stora arenor och festivaler - och minst lika fantastiska i en mer intim miljö.

Vi förväntar oss ett enormt tryck på biljetterna, som släpps den 18 november. Det blir två gig i Sverige som man INTE vill missa. Att lyssna in sig på nya albumet "Battles" och att lägga in "In Flames" i sin kalender den 19 + 20 mars är det enkla. Att få biljett till något av gigen kan bli en utmaning...

Hoppas att vi ses i mars!

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 555 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.
Show ca kl 20.00
Insläpp kl 19.00

Åldersgräns: 18 år

Arrangör: www.livenation.se

Max antal biljetter: 10
  • Ståplats

    595.00 SEK

    (inkl. 40.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Övrig info

Åldersgräns
Åldersgränsen är 18 år eller 20 år, se info på respektive event

Uthämtning på plats
Ingen uthämtning på arenan. Alla biljetter ska hämtas ut innan konserten på Ticktemaster Ombud.

Rullstol
Bokas via Ticketmaster´s contactcenter på 077-170 70 70

Paraplyinfo
Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 10