Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

John Prine

18 apr
2017
tis
19:30

Djurgårdsslätten 43-45 STOCKHOLM

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 16-11-03 10:00
Avslutas tisdag, 17-04-18 19:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

JOHN PRINE [US]

Den kultförklarade countryartisten John Prine kommer till Sverige i april för två efterlängtade spelningar i Stockholm och Göteborg, med hyllade nya albumet For Better, Or Worse i ryggen.

John Prine släppte sitt självbetitlade debutalbum 1971 efter att ha upptäckts av Kris Kristofferson, och har genom karriären hyllats som en av sin generations största låtskrivare – och kan räkna låtskrivargenier som Bob Dylan, Bruce Springsteen och Roger Walters till sina fans. Efter succén med debutalbumet släppte Prine ytterligare fem studioalbum under sjuttiotalet och sedan dess har Prine fortsatt att släppa musik och turnera. 1984 startade han det egna skivbolaget Oh Boy Records, han har jobbat med artister som Lucinda Williams och Emmylou Harris och hans fått sin musik tolkad av bland andra Johnny Cash, Norah Jones och The Everly Brothers. Samtidigt har han inspirerat flera generationer av artister – bland annat det senaste decenniets indiefolkvåg där bland annat Bon Iver, The Avett Brothers, Conor Oberst och My Morning Jacket har bekänt sig som fans.

Den 30 september släppte John Prine sitt senaste studioalbum For Better, Or Worse, och på albumet samarbetar Prine med nutida countrystorheter som Amanda Shires, Kacey Musgraves och Iris Dement. I april står en av country- och folkmusikens viktigaste artister på svensk scen, lika vital och nödvändig som någonsin.


Arrangör: Luger
Dörrar öppnar kl 18.30

Max antal biljetter: 10
  • Salong sittplats

    485.00 SEK

    (inkl. 35.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Skandiascenen, Cirkus

Välkomna till nya Skandiascenen på Cirkus!

Genom ett samarbete med Sparbolaget Skandia kommer den nya byggnaden att kunna utnyttjas av etablerade artister och shower men även av de som idag saknar men förtjänar en egen scen.

– Vår scen kommer att ge oss på Skandia möjligheten att erbjuda våra kunder fantastiska upplevelser och evenemang. Men den kommer även att ge oss möjligheten att fortsätta vårt långsiktiga arbete för att påverka morgondagens samhälle i en hållbar riktning. Det finns många projekt och människor som förtjänar en scen som idag saknas, inte minst inom vår satsning på barn och unga genom Idéer för livet. Vi skall se till att Skandiascenen ger dessa projekt och människor en chans att uppmärksammas, synas och utvecklas, säger Malin Pellborn, Chef Varumärke & Marknad på Skandia.
– I sparbolaget Skandia har vi funnit en långsiktig partner som med sitt samhällsengagemang kommer att komplettera oss mycket bra. Vi har båda en lång historia men vill ständigt utvecklas. Skandiascenen är ett bra exempel på när gammalt möter nytt - den moderna byggnaden i sig men även planerna på att upplåta scenen till nya talanger, säger Peter "Palle" Gustavsson, vd för Cirkus.

Mat & Dryck

Cirkus Barer & Restaurang är alltid öppet i anslutning till att vi har föreställningar.

Bordsbokning online på cirkus.se eller via 08-587 987 50.

Handikappanpassning

Vi har platser inne i salongen som är avsedda för rullstolar, dessa är dock begränsade. Det är viktigt att du uppger vid bokning att du vill boka en sådan. En ledsagare får följa med gratis på samma biljett.
Bokning av rullstolsplats sker via Cirkus Biljettkassa 08-660 10 20 alternativt Ticnet callcenter 077-170 70 70.

Rullstolsanpassad toalett finns i anslutning till garderoberna.

Kommunikationer & parkering

Buss: Buss nr 67 från Östermalm, t ex Karlaplan (tidigare buss 44).
Spårvagn: Linje 7 avgår från Kungsträdgården alt Nybroplan mot Skansen/Waldemars udde, se tidtabell.
Färja: Tag Djurgårdsfärjan från Slussen till Gröna Lund och ta en promenad upp till Cirkus.

För mer information och reseplanerare, se www.sl.se.

Angående biltrafik på Djurgården:
Djurgården stängs av i samband med vissa evenemang som till exempel Allsång på Skansen, julmarknaden på Skansen, Nationaldagen samt vid större arrangemang på Gröna Lund. Det är Stockholm Parkering AB som har hand om bommen, färdtillstånd och allt annat som rör avstängningen. Stockholm Parkering AB sköter även i stort sett all parkering på Djurgården.

Utanför Cirkus Restaurang finns en parkering med c:a 30 platser, det finns även ett parkeringsgarage med c:a 100 parkeringsplatser under hotell Hasselbacken intill. Under vinterhalvåret kan man också parkera på Gröna Lunds stora parkering, precis intill vattnet.
Vänligen notera att det kan finnas restriktioner för biltrafik på Djurgården.

Sök biljetter

Tillbaka till klickbar arenalayout

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 10