Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Jonny Fritz + Joshua Hedley

04 apr
2017
tis
19:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 17-01-25 16:23
Avslutas tisdag, 17-04-04 19:00

Reservationsperiod:
Startar onsdag, 17-01-25 16:23
Avslutas tisdag, 17-04-04 14:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Woody West presenterar:
Jonny Fritz + Joshua Hedley
Pustervik - Göteborg
Tisdag 4 april 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Jonny Fritz är en altcountryexcentriker vars glimt i ögat som lyser starkare än juvelerna i Nudie Cohens kostymer. En stark karaktär och en av neo-outlaw-countryns största personligheter som följer countrymusikens tradition av annorlunda figurer. Johnny Paycheck, Roger Miller, Billy Joe Shaver, alla personligheter som gått sin egen väg och berör och betyder något bortom deras musik, som levnadskonstnärer, kultfigurer, artister och legender, något som även Jonny Fritz förmedlar genom allt han gör, hela hans uppenbarelse.

En udda thrift-store-cowboy vars fina countrymelodier och egensinniga och vansinnigt underhållande vardagsromantiska texter gjort honom till en av de coolaste katterna i East Nashville de senaste åren. Under pseudonymen Jonny Corndawg blev han snabbt uppmärksammad av både den alternativa countrypubliken och likasinnade samtida rebeller som Deer Tick, Those Darlins och Robert Ellis men efter albumet ”Down on the Bikini Line” slopades skämtsamma namnet Jonny Corndawg. Tillsammans med bröderna Taylor och Griffin Goldsmith från Dawes spelades första albumet ”Dad Country” in under egna namnet vilket också blev ett mindre genombrott. Med stor humor, bisarrt sinne för detaljer och rakryggad ärlighet beskriver han sin samtid genom en countrytradition han förhåller sig lika respektlöst som kärleksfullt till.

I höstas kom uppföljaren ”Sweet Creep”, lyhört inspelad tillsammans med Jim James från My Morning Jacket i producentstolen. En framtida klassiker fylld av ärlig indiecountry utan stora gester, men med oerhört stort hjärta. Jim James öra för det udda och fingertoppskänsla för quirkiness löper som en röd tråd genom de 11 sångerna, där Fritz sjunger om allt från akuthem för hundar ("Chihuahua rescue"), nedgångna hotell i Music City ("Stadium Inn") och sitt ständiga behov av att hela tiden vara på väg någon annanstans i den makalöst fina "I love leaving". Albumet blir Fritz sätt att hantera vår överstimulerade samtid där vardagens skönhet ständigt förlorar mot ständig uppkoppling till den digitala världen och virala videoklipp. En riddare i secondhandsliten countrykostym, med humor som sitt vapen och honkytonkmelodier på sin sköld.

Woody West Facebook
www.woodywest.com

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    180.00 SEK

    (inkl. 20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 15

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.