Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Jubileumskomedin FLAGGAN I TOPP

27 jul
2017
tor
19:30

St. Dammgatan 9-11 39246 KALMAR

Försäljningsperiod:
Startar måndag, 16-12-12 10:00
Avslutas torsdag, 17-07-27 19:00

Reservationsperiod:
Startar måndag, 16-12-12 10:00
Avslutas torsdag, 17-07-27 19:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Välkommen till årets jubileumskomedi FLAGGAN I TOPP!
Året är 1917 och vi befinner oss i en vacker lärarbostad i Kalmar. Det är dags för Valdemar (Per Svensson) och Elsa (Nadine Kirschon) att fira sin första bröllopsdag, vilket skall visa sig bli en minst sagt innehållsrik, förvirrande och minnesvärd dag med stora utropstecken!!!
Till Elsas glädje kommer hennes föräldrar på spontanbesök för att delta i firandet. Pappa Theodor (Allan Svensson) är en notoriskt kolerisk man. Inte har hans humör blivit bättre av att han haft oönskat sällskap av en viss Calle ”Matros” (Robert Gustafsson) på tåget på väg till Elsa. Det var sannerligen en odåga till karl, en man som Theodor bara vill glömma.

När Valdemar samtidigt får ett sensationellt besked av sin gode vän advokat Kurt Sjöberg (Andreas Nilsson), uppstår en knivig situation som Valdemar snabbt behöver ta sig ur. För nu är det flera gäster på väg in, objudna och inbjudna. När dessutom den högst irriterande Calle ”Matros” plötsligt ringer på dörren hamnar Valdemar i stort bryderi och av olika skäl blir han inblandad i en härva av lögner som involverar en exfru, författaren Erik Helgers eller möjligen författarinnan Helga (Rachel Mohlin), en son, ytterligare en son, en kärlekstörstande husa (Jeanette Capocci) och, ska det visa sig, hans svärföräldrar.
Ur denna förvirring och förvecklingssituation blir slutet både uppseendeväckande och kärleksfullt, uppriktigt och fint, om än dock förvånande och med en oväntad twist – för vem kunde tro det??

Med vår stjärnspäckade ensemble och den härliga Kalmarpubliken blir det här en sommar värd att minnas.
Det är 10 år sedan vi satte upp vår första sommarproduktion på Krusenstiernska teaterns vackra scen. Detta jubileumsår utspelar sig historien dessutom för exakt 100 år sedan.
Tio år av underbar publik, glädje, sol och succéföreställningar i Kalmar. VÄLKOMNA!

I rollerna bl.a:
Per Svensson, Robert Gustafsson, Allan Svensson, Rachel Mohlin, Jeanette Capocci, Nadine Kirschon, Andreas Nilsson, Siw Erixon mfl.Gruppbokningar eller övriga frågor: vg ring Kalmar BiljettCentrum 0480-421010 eller eposta biljettcentrum@kalmarsalen.se

Längd inkl paus: ingen uppgift

Max antal biljetter: 15
 • Mittparkett

  450.00 SEK

  (inkl. 35.00 SEK avgift)

 • Sidoparkett

  450.00 SEK

  (inkl. 35.00 SEK avgift)

 • Läktare

  450.00 SEK

  (inkl. 35.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Avbeställningsskydd

AVBESTÄLLNINGSSKYDDET NEDAN ÄR INTE DETSAMMA SOM DET MAN BOKAR PÅ TICKETMASTER.SE!
AVBESTÄLLNINGSSKYDDET NEDAN KAN ENDAST BOKAS PÅ KALMAR BILJETTCENTRUM OCH GÄLLER ENDAST PÅ SHOWBILJETTEN.
Avbeställning / ombokningsskydd
För fullständiga villkor se: www.krusenstiernskateatern.se/avbestallningsskydd.html

Avbeställning / ombokningsskyddet måste bokas samtidigt som biljetterna. Bokas endast via Kalmar BiljettCentrum 0480-42 10 10.
Biljetter med avbeställningsskydd kan endast hämtas ut på Kalmar BiljettCentrum, alt kan du få dina biljetter hemskickade mot en portoavgift.

Hotellpaket

Hotellpaket inklusive biljett att köpa på www.kalmar.com eller tel 0480-417700

Rullstolsplatser

Arenan har speciella platser avsedda för gäster i rullstol. Dessa biljetter bokas via telefon 0480-421010 eller 077-170 70 70 eller mail biljettcentrum@kalmarsalen.se Ev. ledsagare betalar sin biljett.

Servering

Servering finns på området. Öl och vin rättigheter. Det är ej rekommenderat att ta in egen matsäck på området.
Det är EJ tillåtet att ta med alkohol in på området.

Barn & barnvagnar

Föreställningen riktar sig inte till barn varav alla barn över 1 år betalar fullt pris. Vi rekommenderar inte att ni tar med spädbarn eller små barn till föreställningen och barnvagnar skall lämnas utanför arenan.

Husdjur

Det är EJ tillåtet att ta med husdjur.

Arenainfo

Parketten är helt plan.

Blir det regn?

Arenan har inget tak. Ta med kläder efter väder, paraply är inte tillåtet.

Biljettkassan

Biljettkassan i Krusenstiernska gården öppnar 1 tim före föreställning.
För öppettider på Kalmar BiljettCentrum se: kalmarbiljettcentrum.se

Hämta bokade biljetter

Hämta bokade biljetter
Bokade biljetter kan hämtas på Kalmar BiljettCentrum.
www.kalmarbiljettcentrum.se tel 0480-421010
Skeppsbrogatan 49, Kalmar

Är det uppbokat?

Vissa av våra föreställningar är för tillfället helt uppbokade men vi får ofta in återbud som vi säljer direkt i vår biljettlucka på arenan när kassan öppnar en timme innan föreställningen.

Kalmar BiljettCentrum är ett Ticketmasterombud och bemannar kassan på Krusenstiernska teatern. För öppettider se hemsida www.kalmarbiljettcentrum.se

Övrig information

Rullstolsplats

Rullstolsplatser
Arenan har speciella platser avsedda för gäster i rullstol. Dessa biljetter bokas via telefon 0480-421010 eller 077-170 70 70 eller mail biljettcentrum@kalmarsalen.se

Safari?
Om du använder Safari som webbläsare kan det ibland uppstå svårigheter med att välja sin egen sittplats från arenaplanen, klicka då på länken till höger i det grå fältet där det står ”Hjälp mig hitta de bästa platserna” så väljer systemet de bästa tillgängliga platserna istället.”