Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

KAMRATER - EXTRAFÖRESTÄLLNING

12 maj
2017
fre
19:00

Västra Torggatan 65225 KARLSTAD

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 17-03-17 15:09
Avslutas fredag, 17-05-12 23:59

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Den konstnärskoloni som uppstod för mer än hundra år sedan runt sjön Racken utanför Arvika hade två centralgestalter, Maja och Gustaf Fjaestad. Det som skulle vara ett jämställt konstnärsäktenskap blev en relation mellan Gustaf, dåtida kulturman, och Maja en konstnär som också ville ta plats och inte leva i hans skugga med ansvar för hushåll och barn.

Detta gestaltas i Sven Smedbergs och Teater DOS Kamrater - variationer över ett kärleksmotiv, en dramatisk fantasi i åtta scener med Smedbergs musik framförd av en stråkkvartetten ur Vattlandsensemblen.

Den knappt två timmar långa pjäsen skildrar relationen mellan makarna Fjaestad och Björn Ahlgrensson - så som författaren med diktarens rätt tänker sig att den skulle kunna ha gestaltat sig. Pjäsen igenom pågår en dialog mellan Gustaf och Maja där Maja med stöd av tidens nya idéer försöker påverka Gustaf.

Max antal biljetter: 15
  • Parkett

    60.00-170.00 SEK

    (inkl. 10.00-20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

*

Välj en informationssida ovan!
Välkomna till Arenan

Biljetter

Ticnetbiljetter till Arenan kan bara hämtas ut hos Scalateaterns biljettbokning samt ticnetombud, inte på ATG. Kontakta Scalateaterns biljettbokning på 054-190080 om du vill ha biljetterna skickade med post!
Scalateaterns biljettboknings öppettider finns HÄR!
Dörrarna till salongen öppnas ca 15 minuter innan start.

Tillgänglighet

Hörselslinga finns på rad 2-5, vanlig för hörapparat.
Rullstolsplatser bokas på Scalateaterns biljettbokning tel 054190080, ledsagare får en egen gratis ledsagarbiljett.
Rullstolsplatserna är belägna på rad 8 till höger.

Om Arenan

Teaterbiografen Arenan ligger i Bibliotekshuset i centrala Karlstad. Sedan 1973 har Arenan varje månad ett flertal biopremiärer och föreställningar arrangerade av olika externa arrangörer.

Här kan du se en nyskapande dansföreställning på fredag, roas av en stand-up komiker på lördag och lyssna på en jazzkonsert på söndag. Arenan är alltid fylld med olika kulturella aktiviteter.

En modern biograf
Arenan är en modern singelbiograf som drivs av kultur- och fritidsnämnden i Karlstads kommun för att komplettera filmutbudet i Karlstad med film som annars inte skulle ha möjlighet att visas.

På detta sätt kan europeiska och internationella filmer får chansen att upplevas i en miljö med välklingande ljud, hög bildupplösning och modern utrustning. Sedan 2010 är Arenan en digital biograf med 2K standard.

På Arenan visar även Karlstads filmstudio Mowie sina filmer på torsdagar.

Tusen biografer och Arenan
2012 blev Arenan medlem i nätverket Europa Cinemas, som har drygt tusen medlemsbiografer runtom i Europa. Målet är att främja och lyfta fram europeisk film, gynna ung publik, samt arbeta för gemensamma initiativ på nationell och internationell nivå.

Arenan ingår tillsammans med de kommunala biograferna Röda Kvarn i Borås och Odéon i Skövde i ett nätverk initierat av Biografcentralen.

Hitta till Arenan

Arenan ligger centralt i Karlstad i Bibliotekshuset tre kvarter norr om Stora torget, granne med Sandgrund Lars Lerin och Värmlands Museum.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade