Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program.

Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

KEN RING - EN AKUSTISK UPPLEVELSE

11 feb
2017
lör
19:30

Tel. 054-190080 - Västra Torggatan 1 65225 KARLSTAD

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 16-12-08 11:00
Avslutas lördag, 17-02-11 20:30

Reservationsperiod:
Startar torsdag, 16-12-08 11:00
Avslutas lördag, 17-02-11 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Efter en lång karriär där han verkat i många skilda forum har Ken Ring byggt upp en publik som sträcker sig över alla åldrar, bakgrunder och klasser. I ett Sverige som är mer splittrat än någonsin är det viktigt att kulturen verkar som en enande kraft, tillgänglig för alla. Genom att skala av sin musik, ta bort hiphopbeatsen och ensam rappa till ett piano och en cello har Ken Ring verkligen lyckats med konststycket att träffa den gemensamma nämnare som binder oss samman: våra känslor. Med ett extremt känsligt framträdande är Ken Ring redo att framföra några av hans akustiska mästerverk och även lite från den kommande skivan som släpps under turnén.

Det finns en oerhört intressant historia att berätta; den om en problemfylld uppväxt, kändisskap i tidig ålder, fångenskap i droger och kriminalitet och slutligen pånyttfödelse som en troende familjefar och framgångsrik musiker och entreprenör. Vi kommer få höra om pojken Ken Ring som vid fjorton års ålder är i Kenya för att begrava sin Mor och med all sin sorg och ilska knäböjer i en kyrka och möter Gud. Ett möte som blev början på Kens kristna tro som under åren många gånger kommit att rädda hans liv. En resa som gått mot alla odds, Ken Ring har trots väldigt svåra förutsättningar lyckat skapa sig ett värdigt liv där han lever sin dröm och även hjälper andra att göra detsamma med sina välgörenhetsprojekt i Kenya.

Ackompanjerad av Jonatan Guzman på piano, Johanna Hydén på cello och Linnea ”Samia” Khalil på sång tar Ken Ring med er på en resa som berör, förvånar och framförallt inspirerar. Målet är att göra så många spelningar som möjligt och möta den publik som vanligtvis har svårt att komma till konserter. Länkar till låtar från Ken Rings akustiska alster finns nedan.

Från Ken:
Alla är välkomna, oavsett ålder, livssituation och bakgrund. Vi kommer försöka göra detta till en enkel uppsättning som skulle kunna funka i dom flesta lokalerna från Stadsteatrar, konserthallar till kyrkor, fritidsgårdar och skolor. Allt går att genomföra. Jag själv ser detta projekt som absolut prio och har därför valt att vara med från början av detta. Min kontaktinfo följer nedan. Detta är en chans för oss att göra en liten del av den förändring som behövs för att göra vår värld en mer human, kärleksfull och fin plats för oss att leva på. Tillsammans som en. Tack för din tid. Hoppas vi hörs snart igen.

För direktkontakt med Ken Ring:
kenring@masamusic.se

Längd: ca 60 min

Själen av en vän (Video)


Poverty (Video)


Ber en bön (Live)


Själen av en vän (Live på Kalle Moraeus)


Don Rene (Live på Lotta på Liseberg)


Du och jag (Live på Sveriges Radio)

Max antal biljetter: 15
  • Parkett

    215.00 SEK

    (inkl. 20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Biljetter

Biljetter kan bara hämtas ut i Scalateaterns kassa samt ticnetombud, inte på ATG. Kontakta oss på 054-190080 om du vill att vi skickar biljetterna med post!

Scalateaterns ordinarie öppettider
Må - Fre 10:00-18:00     Lö 11:00-16:00
samt en timme före Scalateaterns föreställningar.
www.scalateatern.com står avvikande öppettider

Vid föreställning öppnar foajén, kiosken och garderoben 45 min innan föreställningsstart. Dörrarna till salongen öppnar ca 15 minuter innan start.

Scalateaterns biljettkassa är Ticnet-ombud. Vi säljer biljetter till konserter, shower, teaterföreställningar, idrottsevenemang etc över hela landet.

Tillgänglighet

Hörselslinga finns på rad 3-18

Rullstolsplatser bokas på Scalateatern 054-190080, en ledsagare ingår.
Scenmästaren hämtar rullstolsburna och ledsagare, efter första ringningen, ca 15 minuter före föreställningen. Vänta innanför Scalateaterns Entré, ni kommer att bli visade in via en annan väg, utan trappor.

Om Scalateatern

Välkommen till Scalateatern i Karlstad. Scalateatern är Karlstads scen för teater, konserter och musikaler. Sedan 1992, då lokalen byggdes om från biograf till teaterscen har diverse kända klassiker och lokala uppsättningar gått av stapeln här.

Scalateatern drivs av Värmlandsteatern och Cabary, vilka legat bakom flertalet av de produktioner som spelats på teatern.

Förutom att sälja biljetter till de egna arrangemangen säljer Scalateatern biljetter till evenemang på andra arenor i Karlstad, Värmland och resten av Sverige. Scalateatern är ett Ticnet-ombud och har en egen biljettbokning. Dessutom hjälper Scalateatern andra arrangörer att genomföra evenemang. Scalateaterns centrala läge med hotell och restauranger i sin absoluta närhet erbjuder fina möjligheter till mat, dryck & logi.

Teatern går även att hyra och passar förutom till teater, konserter och musikaler även utmärkt för arrangemang som exempelvis konferenser och föreläsningar.

Mer info hittar du på www.scalateatern.com
.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 15

Övrig information

SCALATEATERN

Dessa biljetter kan köpas online här, eller för personlig service
Scalateaterns kassa – tel. 054-190080

Det går också att skicka bokningsförfrågningar
enkelt via detta BOKNINGSFORMULÄR

Eller skicka ett mail till biljettkassa:
biljett@scalateatern.com