Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Klubb Mono: Tiger Lou

06 maj
2017
lör
21:00

Fabriksgatan 2, Box 335 70110 ÖREBRO

Försäljningsperiod:
Startar måndag, 17-01-23 14:00
Avslutas lördag, 17-05-06 21:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

MONO ÄR LIVE. MONO ÄR INDIE. MONO IS THE NEW STEREO!

Säsongsfinalen av Klubb Mono avslutar vi med en av de mest respekterade och rutinerade indiebanden i Sverige. Tiger Lou är själva definitionen på vad melankolisk indierock är. Det är introvert skostirr, mollstämt, vemodigt men hoppfullt, det är melodiöst och vackert. Allt det vi älskar med indiemusik. Vi ser fram emot mycket motljus, stora drömska gitarrer och Rasmus Kellermans innerliga sång.
Kramar och skrammel! ?
/Klubb Mono
År 2009 gjorde Tiger Lou sitt sista framträdande i en trädgård någonstans i Tyskland. Bandet lastade sina instrument, åkte hem till Sverige och därefter följde: tystnad. Ryktet om Tiger Lous uppbrott spreds snabbt och förnekades inte av bandet – även om det nog aldrig riktigt bekräftades heller. Tystnaden fortskred i sju år. I höstas ställde sig stjärnorna äntligen rätt för Tiger Lous återkomst. Bandets första album sedan 2008 års hyllade A Partial Print släpptes i september 2016 och har fått namnet The Wound Dresser. Albumet innehåller allt vi älskar med Tiger Lou – den mörka atmosfären, gitarrerna och Rasmus Kellermans desperata men samtidigt hoppfulla sång.
Hymn: 9 av 10 - “Topparna på The Wound Dresser är så många att en uppräkning av låtar gör albumet som helhet en otjänst. Sällan har en återkomst varit så här självklar.”
Aftonbladet: “De tio låtarna tycks skapade för en konsert, framför Tiger Lou-fans. Helheten känns som ett slags filmsoundtrack och är lättidentifierad som Tiger Lou, nästan direkt.”
Gaffa: “Med Kent borta är det inte otänkbart att Tiger Lou och andra mollstämda svenska indieband som exempelvis Deportees vinner över deras fans.”

Konserten är cirka en timme.
Ståplats

Arrangör: Klubb Mono är ett samarbete mellan Örebro Konserthus och arrangörerna For the sake of the song

OBS: Köp av konsertbiljett krävs, även om ni bokat bord. För bordsbokning kontakta Restaurang UMAMI på telefon 019-766 62 00

www.facebook.com/TigerLou.official open.spotify.com/artist/7Jr7XgWFnKQ3mUgbhrVNlx
www.youtube.com/watch?v=0feT8Ul0Hfs

Max antal biljetter: 15
  • Ståplats

    250.00 SEK

    (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade