Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Laleh - Sommarturné 2017 med Sousou & Maher Cissoko

23 jul
2017
sön
18:00

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 16-11-23 09:00
Avslutas söndag, 17-07-23 19:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

LALEH PÅ EFTERLÄNGTAD SOMMARTURNÉ

Just nu pågår den hyllade ”Kristallerturnén” med en trettiomanna-orkester med mer åt en klassisk inriktning och är beräknat som hennes största turné någonsin med över 50.000 besökare. Det går inte att undgå tanken att allt sedan första bygget av egna studion 2003 och första hiten "Live tomorrow" 2005 byggt upp till just denna stund, Laleh är i sin livs form!

I Stockholm var publiktrycket så stort att bytet från Hovet till ett utsålt Ericsson Globe blev nödvändigt, så nu kan vi glädjande meddela att Laleh beger sig ut på en omfattande skandinavienturné nästa sommar med ett tilltaget popband denna gång, så räkna med en färgsprakande show och en explosiv popglädje i sommarkvällen.

– Jag hoppas på fest, en lekfull popkonsert med mycket dans, konfetti, glädje och tårar, dessutom ser jag fram emot att vara i sommar Sverige lite mer - säger Laleh som numera bor i USA och arbetar som musikproducent och låtskrivare.

16 september släppte Laleh sitt sjätte kritikerrosade album ”Kristaller” som sedan dess dominerat topplistorna med singlarna ”Bara få va mig själv” och ”Aldrig Bli Som Förr”.
”Bara få va mig själv” peakade #4 på Spotify och har sedan dess streamats över 28 miljoner gånger bara på ett halvår och certifierats 4x Platina. Albumet Kristaller har även passerat Platina-status. Jan Gradvall myntade uttrycket ”Laleh i sin livs form” och gav albumet 5 av 5 i DI Weekend.

Sousou & Maher Cissoko är hyllade musiker från södra Sverige och södra Senegal. Under tio års tid har de turnerat i 30 olika länder världen över - i Kanada, USA, Afrika, Asien och Europa med konserter på jazz-, folk-, världsmusik-, yoga- och stadsfestivaler, konsertsalar, klubbar och skolor. SVT och Sveriges Radio har gjort dokumentärer om Sousou & Maher Cissoko och när Youssou N’Dour tog emot Polarpriset sjöng de tillsammans med Timbuktu.

Special guests: Sousou & Maher Cissoko

Alla måste ha konsertbiljett oavsett ålder - ordinarie biljett fungerar för alla åldrar.
Antal Fjortisbiljetter t.o.m. 14 år är begränsat.

Ingen åldersgräns

Start ca 19:30, OBS tid uppdateras på Ticketmaster.se
Insläpp kl 18.00

Arrangör: www.livenation.se
www.nojet.se

Max antal biljetter: 15
  • Ståplats

    495.00 SEK

    (inkl. 35.00 SEK avgift)

  • Läktare

    645.00 SEK

    (inkl. 45.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Övrig info

Tider
Dörrarna öppnas kl 18.00
Starttid ca kl 19:30

Åldersgräns se respektive konsert för info

Uthämtning på plats
Ingen uthämtning på arenan. Alla biljetter ska hämtas ut innan konserten på Ticktetmaster Biljettombud.

Rullstol
Bokas via Ticketmasters contactcenter på 077-170 70 70

Barnvagnar
Inga barnvagnar får tas in på konsertområdet.

Paraplyinfo
Paraplyer eller sittpallar får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer/sittpallar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade