Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Legally Blonde

29 apr
2017
lör
13:00
Det finns inga lediga biljetter

Åldersgräns 7+

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 16-12-29 17:00
Avslutas lördag, 17-04-29 23:00

Reservationsperiod:
Startar torsdag, 16-12-29 17:00
Avslutas lördag, 17-04-29 23:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Musikalen Legally Blonde är den komiska Broadwaysuccén som följer den unga Elle Woods jakt efter sitt livs stora kärlek: Warner Huntington III.
Framtiden verkar förutbestämd och Elle ser fram emot rollen som stöttande, välklädd hustru till sin politiskt ambitiöse ( som hon tror) blivande make.
Den blivande maken har dock andra idéer om hur hans kommande hustru skall vara...

Men Elle ger inte upp.
Med positiv beslutsamhet och beväpnad med sin popularitet, sitt utseende och sin optimism följer Elle efter Warner till Harvards anrika juristlinje.
Där upptäcker hon snart skillnaden mellan att vara ordförande i Delta Nus populära systerskapsförening ( vars signaturfärg självfallet är rosa i alla nyanser) och att vara blond, främmande och kvinna i en helt ny värld där folk klär sig i svart trots att ingen har dött...

Legally Blonde är en modern musikalkomedi med mycket musik, dans och skratt. Samtidigt tar den upp frågor runt identitet, könsroller, integritet och ibland förvirrande fördomar!

Gotlands MusikalKompanis drygt 60 unga aktörer levererar en humoristiskt tänkvärd helkväll i samarbete Länsteatern på Gotland, PA- kompaniet och självklart orkestern från GotlandsMusiken!

Åldersgräns 7 år

Max antal biljetter: 15

I priset är serviceavgiften inkluderad.