Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Lyckliga Pessimisten

25 okt
2017
ons
19:00

Storgatan 3 97238 LULEÅ

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 17-04-12 10:07
Avslutas onsdag, 17-10-25 17:00

Reservationsperiod:
Startar onsdag, 17-04-12 10:07
Avslutas onsdag, 17-10-25 16:30

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Duon Jan Bylund & Mattias Lundberg, presenterar “Den lyckliga pessimisten”, en föreställning om optimistmaffian, självhjälpsböcker och hysterisk mindfulness. Trots positivt tänkande och fler lyckobringande mantran än någonsin är vi inte lyckliga hela tiden. Varför är det så? En underhållande föreställning som med lika delar psykologi och humor levererar träffsäkra analyser med hög igenkänningsfaktor!

Du tänker positivt, du upplever med alla sinnen och hemma dignar hyllorna av självhjälpsböcker. Ändå är du inte lycklig hela tiden. Livspusslet är fortfarande olöst, kometkarriären tog aldrig fart, och du glömde (igen) att använda alla sinnen när du åt din svettiga lunchsmörgås. Men ärligt talat, är det så farligt?

I den här humoristiska föreställningen gör Jan Bylund & Mattias Lundberg upp med “tänk positivt”-maffian. De får oss att inse att livet inte är så enkelt som optimisterna vill få oss att tro, och att det är helt okej.

I stället för att köpa ännu en självhjälpsbok, lägg pengarna på något som gör att du har roligt och mår bra – på riktigt.

Mattias Lundberg är psykologen och författaren som med sitt rättframma sätt och skarpa åsikter inte drar sig för att tala om hur saker EGENTLIGEN ligger till.

Jan Bylund är komikern och programledaren som med värme och finurlighet lyckas tvåla till de som hävdar att allt är möjligt bara "man tror på sig själv".

Medarrangör: Previa

Förköp och betalda biljetter hämtas senast kl 17.00 den 25 oktober, ev kvarvarande platser säljs vid entrén innan föreställning.

Arr: Aplato AB
Längd: 1,5 h ingen paus

Max antal biljetter: 15
  • Onumrerat

    310.00 SEK

    (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Uthämtning av betalda biljetter

Eftersom arenan inte har någon skanningutrustning kan du inte skriva ut biljetterna själv. Observera att förbetalda biljetter måste hämtas på Kulturens hus under ordinarie öppettider,
dessa hittar du på www.kulturenshus.com.