Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Magna Mater + Las Robertas

02 jun
2017
fre
21:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 17-04-19 15:56
Avslutas fredag, 17-06-02 21:00

Reservationsperiod:
Startar onsdag, 17-04-19 15:56
Avslutas fredag, 17-06-02 14:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Jonk.se & Club Slacker presenterar:
Magna Mater + Las Robertas + Kvasar
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Fredag 2 juni 2017 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år

MAGNA MATER – på scen 00.00
Den mäktiga modern vaknar ur sin dvala, efter en lång och mager vinter vaknar hon hungrigare än förr.

Magna Mater har varit en ledande gestalt i den nya psykedeliska våg som strömmat in över landet. Gång på gång har de lyckats övervinna de mest kritiska av lyssnare. Det bekräftar att det är ärligheten och närheten i deras musik som gör dem unika. Likt The Band, Fleetwood Mac, Greatful Dead och Allman Brothers Band ligger fokus på oslagbar tajthet, improviserade instrumentala jam och stämsång.

Hösten 2015 kom det självbetitlade debutalbumet som genast drog till sig topp-resensioner och enbart har förstärkt den mytiska aura som omringat gruppen sedan starten. De har på något oförklarligt sätt lyckats smälta samman amerikansk och svensk folkrock, blues, jazz och country. Det är musik helt oberoande av tidsepoker och genrer.

Trots sin unga ålder har de sedan starten hunnit dela scen med en rad internationella band så som Kadavar, Danava, The Warlocks och Vetiver. Till svenska akter som Trummor & Orgel, Den Stora Vilan, Mylla och Sienna Root.

Efter en sommar av turnérande runt om i landet hanns även en Spanienturné med men efter det drog de sig undan för en intensiv inspelningsperiod av deras andra fullängdare. Det här blir Magna Maters första spelning på hemmaplan på ett bra tag och de lovar smakprov från den nya skivan som komma skall!

“Att skapa något som känns tidlöst och oberoende i ett tidevarv av digital revolution och ständig förändring kräver något unikt.
Magna mater flyttar tid och rum. Musiken ekar lika mycket av stilla havet, Big sur och Laurel Canyon som svenska västkusten, Brännö och Änggårdsbergen som av namn som Gregg Allman och Gene Clark som av Pugh Rogerfeldt och Nynningen.” - Woody West

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/176GZfp56nXdCR6JEUMYAe


LAS ROBERTAS – på scen 23.00
För en gångs skull kanske den här tjötröven kan fatta sig kort o ändå fånga ert intresse, jag tycker inte man ska behöva skriva mer i alla fall!

En garage-psych-pop-trio från Costa Rica, förra fullängdaren släpptes på Burger Records och de har lirat på de creddiga festivalerna Primavera Sound, South By South West samt Levitation Austin!

Ny singel ute nu, fullängdaren kommer i maj och de har turnérat och delat scen med band såsom Echo & the Bunnymen, Pearl Jam, Warpaint, Flaming Lips, Primal Scream m.m.

Om inte det räcker för att fånga läsarens intresse så är Las Robertas även det nya favoritbandet för den mytomspunne Tross-frontmannen Mr Weekend och som alla vet i GBG så brukar han vara först på bollen med varenda hype! Det Mr Weekend rekommenderar brukar ju allt som oftast spela på Way Out West 3 år senare!

”Västra hemisfärens sexigaste neo-psychband, känn dig fri att citera det, det är var det kommer stå när WOW presenterar dom, believe me, im the truth” - Mr Weeekend, Tross

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/6tUZG2qdEyTuJDkTM7WCGp

KVASAR – på scen 22.00
När en död stjärna slukade en döende i höstas exploderade Kvasar ut i Göteborgs klara natt. Med relativistiska hastigheter har de skapat en go blandning av hederlig rock'n'roll och brit-prog. Influenserna sträcker sig från Zeppelin till Bo Hansson, från King Crimson till Beach boys och allt möjligt både däremellan och ljusår bort, allt sammanfogat i goda vänners lag.

Då bandet är såpass purfärskt finns de ej på spotfiy ännu men checka in deras facebook där det kommer upp ljudklipp i dagarna! Ännu en anledning för DIG Att komma i tid o upptäcka något NYTT för en gångs skull så sett mvh Arrangören
http://facebook.com/kvasarband/

www.jonk.se

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    120.00 SEK

    (inkl. 20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.