Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program.

Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Meshuggah

22 feb
2017
ons
19:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar onsdag, 16-12-21 16:41
Avslutas onsdag, 17-02-22 19:00

Reservationsperiod:
Startar onsdag, 16-12-21 16:41
Avslutas onsdag, 17-02-22 14:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Luger presenterar:
Meshuggah
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Onsdag 22 februari 2017 kl 19.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Deras tekniska briljans och kompromisslösa brutalitet har tagit Meshuggah till den absoluta världstoppen inom metalgenren. Rolling Stone Magazine inkluderade bandet på deras lista när de summerade världens ”10 Most Important Hard and Heavy Bands". Respekt är synonymt med Meshuggah och nu har vi fyra nordiska livedatum i februari. Missa inte.

Det är cirka 30 år sedan idén om Meshuggah föddes hemma i Umeå. Under lika många år har gruppen förädlat sin konst och utryck, funnit nya vägar och alltid rört sig framåt. Utan att någonsin fingra på integriteten har de med sin totala brutalitet vuxit sig större och starkare för varje skiva och varje konsert.

Med 2012 års mästerverk ”Koloss” tog de sig in på den amerikanska Bilboardlistans plats nummer 17. En bedrift som väldigt få andra svenska världsartister varit i närheten av. När det kommer till extrem och avancerad metal, på ljusårs avstånd från strömlinjeformer, borde bedriften vara en omöjlighet.

I höstas släpptes uppföljaren The Violent Sleep of Reason som även den mottogs till hurra-rop från fans och kritiker. Skribenten Max Frank på publikationen MetalSucks beskrev bland annat albumet som en "freaking tour-de-force; a total deconstruction of heavy music” och gav högsta betyg. Även denna placerade sig på samma plats nummer 17 på samma Billboardlista hur otroligt det än må låta. Rolling Stone Magazine placerade albumet på plats nummer två – strax efter Metallica som Messuggah bl.a. var supportband till på Ullvi 2015 – på sin lista av årets bästa hårdrocksskivor.

Genom åren har många försök gjorts för att pricksäkert beskriva hur och varför Meshuggah låter som de gör. Utan att någonsin lyckas. Ord kan inte beskriva musiken, bara dina öron och hjärna kan tolka den ojämförliga tyngd och energi den alstrar. Live är bandet ett monster.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    350.00 SEK

    (inkl. 30.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 15

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.