Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Mitski

13 jun
2017
tis
19:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 17-03-03 10:00
Avslutas tisdag, 17-06-13 19:00

Reservationsperiod:
Startar fredag, 17-03-03 10:00
Avslutas tisdag, 17-06-13 14:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Woody West presenterar:
Mitski
Pustervik - Göteborg
Tisdag 13 juni 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Med hyllade albumet ”Puberty 2” fick Mitski sitt definitiva genombrott under 2016 och blev en av årets stora utropstecken inom indievärlden. En vågad 25-årig indie-singer/songwriter från New York som gör upp med känslostormarna mellan lycka och sorg, tro och hopp och det onda och det goda utan att väja undan för varken politik, punk eller tonårens frustrationer och desperation.

Med en uppväxt utspridd över världen och omgiven av sin fars Smithsonian folkinspelningar och sin mors japanska 70-talspop blir hennes sånger otroligt personliga och hamnar mellan omedelbar och kompromisslös punk och det avskalade bekännandet hos en singer/songwriter.

”Puberty” är hennes första skiva via indielabeln Dead Oceans (Phosphorescent, Japanese Breakfast, Kevin Morby) och singlar som ”Happy” och ”Your Best American Girl” har lyfts till skyarna av världens indiebloggar, under 2016 turnerade Mitski på bägge sidor Atlanten efter att ha gjort succé under inflytelserika SXSW-festivalen. Nu är Mitski aktuell med nya singeln och videon ”A Burning Hill” samt ytterligare Europaturnéer där där datum under prestigefyllda Primavera och datum i Skandinavien ingår.

www.woodywest.com
Woody West Facebook

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    180.00 SEK

    (inkl. 20.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.