Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Mordweekend på slottet, Sherlock Holmes en interaktiv mordgåta

24 mar
2017
fre
15:00
Försäljningen är avslutad

Åldersgräns 12+

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 16-12-23 09:00
Avslutas söndag, 17-03-19 23:59

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

En annorlunda deckarweekend med middagsteater och mordmysterium!

Boendet sker i våra fina dubbelrum på hotelldelen. Incheckning från kl. 15.00. På kvällen intas en 3-rätters middag i slottets källarvalv och till detta utförs en spännande interaktiv mordgåta. På lördagen intas frukosten i slottets källarvalv och utcheckning sker kl. 11.00 på lördagen.

BILJETT GÄLLER FÖR 2 PERSONER I DUBBELRUM

Detta interaktiva morddrama är en farsartad komedi där vissa roller delas ut till publiken. Mordpjäsen är mer utmanande och har en mer invecklad story än den lika interaktiva mordpjäsen "Testamentet".

Parapsykologiska föreningen samlas för en sammankomst på Baskerville Hall, med syfte att försöka återskapa den gamla Sherlock Holmes-berättelsen ur boken Baskervilles hund. Man tänker sig att göra detta genom att hypnotisera en av deltagarna till att tro sig vara Sherlock Holmes för att sedan rollspela fram berättelsen.

Men få anar vilka konsekvenser detta ger. Vad som händer istället är något helt annat och hela föreningens framtid sätts på spel. Interaktiviteten är hög, samtliga gäster får roller (vill man inte aktivt delta utan bara titta på så går det naturligtvis bra även om man har fått en mindre roll).

Detta komiska morddrama är en blandning av en föreställning, framförd av två professionella skådespelare och ett rollspel, där gästerna i publiken får enklare roller (oavsett talang).

Skriven och regisserad av Pontus Olgrim från InterAct.

Spellängd: ca 3 tim

Max antal biljetter: 2
  • Onumrerad sittplats

    3865.00 SEK

    (inkl. 45.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Åldersgräns

På Vinprovningsweekend och Champagneweekend är det åldersgräns 18 år.

Våren 2017

Interaktiva mordpjäser våren 2017

Vem avslöjar mördaren? Under en trerätters middag ska ledtrådar vävas samman för att ni skall kunna avslöja vem mördaren är. En helkväll från 19.00 till cirka 23.00 på fredagar och från 18.00 till cirka 22.00 på lördagar. Vänligen kom en halvtimme eller tjugo minuter innan start för bordsplacering och dryckesbeställning. Sittning sker i sällskap vid stora bord.

Handikappanpassning

Vid behov av handikappanpassat rum vänligen kontakta Sundbyholms Slott på 016-428400

Din bokning

Bokningsinformation

Du har inte valt några biljetter
Biljetter
Ändra val till vänster
Biljetterna är ännu inte bokade
Max antal biljetter: 2