Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Mordweekend på slottet, Testamentet en interaktiv mordgåta

27 maj
2017
lör
15:00
Försäljningen är avslutad

Åldersgräns 12+

Försäljningsperiod:
Startar tisdag, 17-02-14 11:00
Avslutas onsdag, 17-05-24 12:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

En annorlunda deckarhelg med interaktiv middagsteater! Boendet sker i våra fina dubbelrum på hotellet. Incheckning från kl.15.00 och därefter serveras slottets stora afternoontea skapat av vår duktiga konditor. På kvällen intas en 3-rätters middag på slottet och till detta utförs en interaktiv mordgåta med en stor portion humor.

På söndagen intas frukosten i slottets källarvalv och utcheckning sker kl. 12.00.

Testamentet:

Denna farsartade komedi har en enkel grundhistoria, men bjuder på en hel del överraskningar. Vissa roller kommer att delas ut till publiken. Som gäster är ni inbjudna av Sebastian Anderley för att reda ut en del frågetecken kring hans fars död. Ni ska nu även få bevittna uppläsningen av testamentet. Vem kommer att ärva vad? För att Sebastian ska få ärva krävs först att han reder ut sina problem. Annars kommer slottet i första hand att ärvas av hovmästaren och i andra hand av familjens trogna advokat. En psykolog kallas in för att utvärdera Sebastian. Det ser allt annat än bra ut.
När sedan ett mord sker mitt ibland er så ser det mörkt ut för Sebastian. Era vittnesmål kan vara hans sista hopp. Interaktiviteten är hög och både större och mindre roller delas ut till publiken. Vill man inte delta så går det bra att bara ta det lugnt och njuta av både maten och andras skådespelarprestationer. Detta komiska morddrama hålls samman och leds av två professionella skådespelare.

Spellängd: ca 3 tim.
Åldersgräns: 12 år, ej ok för yngre i målsmans sällskap.

Max antal biljetter: 2
  • Onumrerad sittplats

    4465.00 SEK

    (inkl. 45.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Åldersgräns

På Vinprovningsweekend och Champagneweekend är det åldersgräns 18 år.

Våren 2017

Interaktiva mordpjäser våren 2017

Vem avslöjar mördaren? Under en trerätters middag ska ledtrådar vävas samman för att ni skall kunna avslöja vem mördaren är. En helkväll från 19.00 till cirka 23.00 på fredagar och från 18.00 till cirka 22.00 på lördagar. Vänligen kom en halvtimme eller tjugo minuter innan start för bordsplacering och dryckesbeställning. Sittning sker i sällskap vid stora bord.

Handikappanpassning

Vid behov av handikappanpassat rum vänligen kontakta Sundbyholms Slott på 016-428400