Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Nikki Lane

15 jun
2017
tor
19:00

Åldersgräns 18+

Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 17-01-20 11:14
Avslutas torsdag, 17-06-15 19:00

Reservationsperiod:
Startar fredag, 17-01-20 11:14
Avslutas torsdag, 17-06-15 14:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Woody West presenterar:
Nikki Lane
Pustervik - Göteborg
Torsdag 15 juni 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Nikki Lane är den moderna countryrebellen personifierad, lika kompromisslös som Johnny Cashs uppsträckta långfinger. En stilikon som driver vintagebutiken High Class Hillbilly i Inglewood, East Nashville när hon inte är ute på vägarna som den truckälskande turnerande outlaw-rebell hon varit sedan genombrottet (secondhandbutiker plundras längs vägen, där fynden sedan hamnar i butiken). Nya albumet heter passande nog ”Highway Queen”, en ohämmad blandning av råa bluesgitarrer, självsäker vintage country-pop och starka, ärliga texter som är lika angelägen för fans av Lana Del Rey och Jenny Lewis som för Neil Young och Tom Petty publiken.

Genombrottet kom med Dan Auerbachproducerade ”All or Nothin’” med vilken tog Nikki Lane plats som en av de starkast lysande stjärnorna på den nya neo-outlaw-countryscenen tillsammans med namn som Sturgill Simpson, Margo Price och Robert Ellis.

Med en röst bourbonmarinerad i lika delar Wanda Jackson, tidiga Neko Case och Dusty Springfield visar hon varför hon hon blivit en av de ledande personligheterna ifrån East Nashville ett av de mest omtalade, hippaste och inflytelserika områdena på den nordamerikanska kontinenten på senare år.

Med ”Highway Queen” kommer ingen undgå Nikki Lane i vår, hon hyllas av Rolling Stone, NPR och the Guardian, hon har redan varit självklar stjärna på Willie Nelsons Heartbreaker Banquet-kvällar under SXSW, hon är bokad till prestigefyllda Primavera-festivalen, har turnerat med folk som Jenny Lewis och punklegenderna Social Distortion, är bästa kompis med Butch Walker och JP Harris och tillhör samma unga Nashvillekrets Natural Child, Birdcloud och Promised Land Sound. Denna sanna ”Highway Queen” och morderna vintage-country-rockstjärna tar Europa med storm i sommar.

www.woodywest.com
Woody West Facebook

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    225.00 SEK

    (inkl. 25.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Biljettinfo

Du kan inte hämta ut dina biljetter på Pustervik utan dessa måste vara uthämtade i -god tid- (oftast senast 18.00 vardagar) hos valfritt ombud.
Vi rekommenderar våra grannar Pusterviks Biljetter.
Att tänka på; om du köper biljett nära in på eventets början så välj leveranssättet ebiljett och skriv ut din biljett själv hemma på din skrivare, eller få den i din mobil.