Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Norrköpings Metalfestival - BLACK CHRISTMAS - fredag

16 dec
2017
lör
15:00

Åldersgräns 13+

. . NORRKÖPING

Försäljningsperiod:
Startar torsdag, 17-04-20 10:00
Avslutas lördag, 17-12-16 15:00

Reservationsperiod:
Startar torsdag, 17-04-20 10:00
Avslutas lördag, 17-12-16 15:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Black Christmass är festivalen som sprider än mer mörker i mörkret i Norrköpings gamla industrikvarter just innan julfirandet.
Detta genom att bjuda in de hårdaste musikerna med sina band inom black- death- och thrashmetal och fylla arenan med långhåriga, skinnpajs-försedda hårdrockare.

2014 var året då allting startade och satte standarden för denna typ av musikfestivaler, där publiken (och banden!) må se riktigt farliga ut, men där ordningen är förbluffande stillsam och stämningen vänlig. Denna tvådagarsfestival sker på Flygeln, och i den intilliggande Värmekyrkan trängs publiken med en bar och ett café, skiv- och merchförsäljning samt tatuerare och konstnärer. Bara för att nämna några.

Black Christmass har placerat Norrköping på kartan bland de krävande hårdrockarna och de kommer från hela världen och självklart runt om i Sverige. Vi nordbor har ju ett gott rykte inom metalvärlden, så folk kommer från när och fjärran för att se våra artister, och vi på Black Christmas är så förnöjda att vi kan kan erbjuda dem just detta!

Bland banden som spelat på Black Christmas kan nämnas Venom, Sodom, Satyricon, Mayhem, Marduk och Rotting Christ. Bland många andra. Och fler blir det: 2017 års festivalplaner är i startgroparna till mångas stora glädje. Det är inte så många festivaler som utnyttjar decembermörkret till sin fördel. Men det gör Black Christmass.

13-års åldersgräns

Start: Kl.15.00
Sluttid: Ca 01.00

Handikapplats bokas genom Turistbyrån, tel: 011-155100

Max antal biljetter: 15
  • Ordinarie

    711.00 SEK

    (inkl. 45.00 SEK avgift)

  • Handikapplats

    711.00 SEK

    (inkl. 45.00 SEK avgift)

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Sök biljetter

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade